Вампилина

За последните 20 години медиите са „погребвали” актрисата от "Мистър и Мисис Смит" най-малко шест пъти

Обвиняват Анджелина Джоли в енергиен вампиризъм

9425 | 23 авг. 2016 | 20:38

Една от най-красивите жени на планетата сякаш е като котките - има девет живота

Вампилина-1471974087.jpgБолезнено кльощавата Анджелина, отслабната с 27 кг-1471974061.jpgДжоли с осиновените и собствените си деца-1471974024.jpgСаймън Сибег-Монтефиоре-1471973992.jpg

За последните 20 години медиите са „погребвали” Анджелина Джоли най-малко шест пъти, но очевидно тя е като котките – има седем живота и продължава да живее сякаш напук.

 

Ако се съберат всички материали, посветени на Анджелина Войт-Бертран-Джоли-Пит (това е името, с което е подписала завещанието си), то най-красивата актриса на планетата би трябвало да почине още през лятото на 1997 година, когато направила опит за самоубийство след развода си с първия си мъж, актьора Джони Лий Милър, познат ни от сериала „Елементарно, Уотсън” и филма „Хакери”.


Вторият път,  в който Джоли е искала да сложи край на живота си е през пролетта на 2000 година. Тогава пък – в знак на протест против геноцида срещу етиопските бежанци.

 

С годините към постоянните й опити да посегне на себе си се прибавят и истински медицински проблеми. Освен наследственото предразположени екъм рак на гърдата, което доведе до двойна мастектомия, Анджелина е можела да почине от тежкия сепсис, получен в един от камбоджанските „салони”, където си направила поредната татуировка, докато снимала „Лара Крофт”.

 

За последно актрисата е можела да умре на 26 април тази година – тогава спешно я превозиха от Европа до Америка, където бе хоспитализирана с подозрение за смъртоносна дистрофия. Според Уикипедия това е разстройство в метаболизма на веществата, при което настъпват количествени и качествени промени в клетките, в основното вещество и съединителната тъкан

Минус 27 кг

Скелетообразно тяло, бледо изпито лице, вени като въжета, изпъкващи на съсухрените ръце – така по онова време е изглеждала „най-сексуалната жена на планетата” (според твърдението на списанията „Пийпъл”, FHM и „Ескуайър”). За броени седмици тогава Джоли отслабва с 27 килограма!

 

В началото журналистите се опитват да обяснят зловещата метаморфоза с операцията по премахване на яйчниците. От застрашаващия я рак Анджелина се предпази, но радикалното вмешателство е предизвикало в организма й бурни хормонални промени, довели при вече немладата дама до депресия и пристъпи на дива ревност.

 

После плъзна версията, че смъртоносната болест на Джоли е провокирана от провала на проекта на живота й – снимките на историческа епопея за любовта на Екатерина Велика с княз Патьомкин. Навремето на Анджелина направила изключително впечатление книгата на британския писател Саймън Сибег-Монтефиоре „Птьомкин и Екатерина Велика” и тя се запалила по идеята да я екранизира.

Държавният департамент срещу актрисата

Само че трудностите започнали веднага. Авторът поискал от световния секс-символ 20 милиона долара за правата на произведението си. Може би, защото по същото време се съдел с руския писател Валентин Пикуля, който твърдял, че книгата на британеца подозрително много напомня на неговия роман „Фаворит”.

 

След като победил руснака по точки (разбирайq пари за скъпи адвокати) Сибег-Монтефиоре кандисал на „едва” 5 млн. за правата за екранизацията. Обаче настоял да прекара един уикенд с Анджелина на борда на неговата яхта. Освен това заставил красавицата три пъти да лети до Лондон за консултации.

Добивайки най-сетне скъпоценните права, Джоли започнала да търси щедри спомощестуватели, които да осигурят финансиране на проекта й с мининун 150 млн. долара.

 

За целта се наложило зеленооката хубавица да се умилква на богаташи, безсрамно експлоатирайки прочутия си чар, срещу който не би могъл да противостои нито един мъж на планетата. Когато най-сетне необходимата начална сума била събрана, Държавният департамент на САЩ й нанесъл подъл удар в гърба като обявил снимките в Москва и Петербург за тайно финансиране на руската икономика.

 

Старият приятел на Джоли – Джони Деп добавил сол в раната като отказал да изпълни ролята на Патьомкин. А отново да играе със законния си съпруг Брад Пит след оглушителния провал на последния им общ проект „Лазурният бряг”, Анджелина не искала. Според официалната версия, от струпалите се върху красивата й глава проблеми, „Мисис Смит” изпаднала в тежка депресия, престанала да се храни и започнала стремглаво да губи тегло.

 

На 23 април актрисата оконччателно спряла подготовката за снимките на филма „Екатерина Велика и Патьомкин”, а след три дни спешно била приета в специализирана клиника. Лекарите в която обещали да „разсрочат” кончината на красавицата, па макар и до намалото на лятото.

 

"Вампилина"


Но ето, дошъл първият летен месеца, а упоритата Анджелина нямала намерение да рита камбаната. Отгоре на това „ходещата си с некролога в джоба” не само, че не се отказва от живота, ами отива в американския сенат, където произнася страстна реч в защита на бежанците. Сякаш с неохота журналистите отбелязват, че актрисата видимо се е разхубавила и дори леко е напълняла.

 

И тогава раждат чисто нова версия, която с един удар обяснява всичките й проблеми: Джоли е вампир! Тя смуче енергия от своите роднини и почитатели. Така се ражда Вампилина! Според „вещи в занаята” подолни енергийни вампири започват с близките си, после се прехвърлят на любимите, а след време посягат и на децата си. Тези характеристики се вписват в историята на Анджелина, която тероризирала околните със заплахата за своята неизбежна смърт и сякаш самата тя се хранела с техните страхове.

 

Учени от университета в Маями, вторачили поглед в новопроизведената вампирка, забелязали ,че три от приемните деца на Джоли започнали да боледуват по-често – сякаш били лишени от имунитет, докато трите родни деца на Джоли-Пит се радват на отлично здраве. Изводът е, че Анджелина не ги е осиновила от чиста доброта, а за да си „пийва” вампирски от тяхната енергия, пазейки своите отрочета.

 

Като доказателство за тази налудничава теория авторите й привеждат пълния творчески крах на Сибег Монтефиоре, който след „консултациите” с Джоли не е написал нито ред и писателят напоследък изглежда така, сякаш някой е изксмукал жизнените му сокове.


От категорията

Дрехи на Джил Байдън станаха част от емблематична изложба от 1914 г. (Видео)

Дрехи на Джил Байдън станаха част от емблематична изложба от 1914 г.
Сн. Туитър-Drehi-na-Dzhil-Baydan-stanaha-chast-ot-emblematichna-izlozhba-ot-1914-g-Sn--Tuitar_1674731242.jpg

Джил обясни дизайна на роклята си Hearst, която носеше по време на встъпването ...

26 ян. 2023 | 13:04

Александър Дунчев от ПП изуми парламента, нарамил ученическа раница с графити

Дунчев от ПП в пленарна зала-Dunchev-ot-PP-v-plenarna-zala_1674728405.jpg

Институция, една от най-важните в държавата, трябва да се уважава сама по себе ...

26 ян. 2023 | 15:32

Силвестър Сталоун предлагал на Памела Андерсън да му стане държанка

Силвестър Сталоун предлагал на Памела Андерсън да му стане държанка-Silvestar-Staloun-predlagal-na-Pamela-Andersan-da-mu-stane-darzhanka_1674741694.jpg

Той ми предложи да бъда негово "момиче номер 1". Тогава се зачудих: ...

26 ян. 2023 | 16:01

Кажете „сбогом“ на скучните трапезни маси и посрещнете иновацията

Кажете „сбогом“ на скучните трапезни маси и посрещнете иновацията-Kazhete--sbogom--na-skuchnite-trapezni-masi-i-posreshtnete-inovatsiyata_1674550166.jpg

Трапезна маса REDA ще направи трапезарията ви да изглежда по-луксозна от ...

25 ян. 2023 | 10:00

Най-важното

В България няма коалиционна политическа култура, всичко е “one man show”

Илхан Кючюк с приз "Прогресивен лидер на годината": Не вярвам в юмрука. Вярвам в подаването на ръка
(Видео)

Илхан Кючюк с приза „Най-прогресивен БГ политик“: Аз не вярвам в юмрука. Вярвам в подаването на ръка-Ilhan-Kyuchyuk-s-priza--Nay-progresiven-BG-politik--Az-ne-vyarvam-v-yumruka--Vyarvam-v-podavaneto-na-raka_1674854365.jpg

Не може да изградиш лидерство, ако не се погледнеш в огледалото. Това огледало ...

28 ян. 2023 | 10:30

Лидерът на ГЕРБ свика депутатите от партията на спешна среща

Борисов гневен към ПП: Обрахте държавата за 6 месеца, искахте децата да вкарате в затвора (ВИДЕО)
(Видео)

Бойко Борисов свика депутатите от ГЕРБ на спешна среща-Boyko-Borisov-svika-deputatite-ot-GERB-na-speshna-sreshta_1674894735.jpg

Бензинът вече е с лев по-скъп. Колкото по-свирепа става войната в Украйна, ...

28 ян. 2023 | 10:27

За тях ще се боря докрай, категорична бе тя

Нинова към ДБ: Разкъсахте всички връзки на нашето общество, остана ни едно – семейството и децата

Нинова: Разкъсахте всички връзки на нашето общество, остана ни едно – семейството и децата-Ninova--Razkasahte-vsichki-vrazki-na-nasheto-obshtestvo--ostana-ni-edno---semeystvoto-i-detsata_1674891206.jpg

България беше спасена от Истанбулската конвенция, благодарение на депутатите на ...

28 ян. 2023 | 09:31

За да има разговори след изборите, трябва да има обединяващи теми, категорична е председателят на ПГ на ГЕРБ

Десислава Атанасова: Искам ДБ да си уточнят финансовото състояние с NEXO и даренията

Десислава Атанасова: Искам ДБ да си уточнят финансовото състояние с NEXO и даренията-Desislava-Atanasova--Iskam-DB-da-si-utochnyat-finansovoto-sastoyanie-s-NEXO-i-dareniyata_1674893806.jpg

"Трябва да има всеобхватна правосъдна реформа. Фиксацията върху един или ...

28 ян. 2023 | 09:39

Игра, за която нямаме опит! Така бившият председател на парламента коментира идеята за президентска република

Герджиков към водеща на БТВ: Защо логото ви е на латиница, срамувате се, че сте българска телевизия?

Герджиков към водеща на БТВ: Защо логото ви е на латиница, срамувате се, че сте българска телевизия?-Gerdzhikov-kam-vodeshta-na-BTV--Zashto-logoto-vi-e-na-latinitsa--sramuvate-se--che-ste-balgarska-televiziya-_1674890791.jpg

Омръзна ми на всякъде по улиците да гледам изписване на латиница, която ...

28 ян. 2023 | 09:23

Сериозно се обмисля обединение с "Демократична България", потвърди той пред БНТ

Никола Минчев: Знаехме, че България изнася не директно оръжие за Украйна

Никола Минчев Кадър: БНТ-Nikola-Minchev-Kadar--BNT_1674849810.png

"Най-доброто, което може да се случи за гражданите на Република Северна ...

27 ян. 2023 | 22:02

Президентът очаква България да не насърчава пристигането с организиран транспорт на 4 февруари в Скопие

Пендаровски категоричен: Лица с лоши намерения към РСМ няма да бъдат допуснати да влязат в страната

Пендаровски категоричен: Лица с лоши намерения към РСМ няма да бъдат допуснати да влязат в страната-1656828173.jpg

Българската държава е политизирала случая от Охрид, когато секретарят на ...

28 ян. 2023 | 10:53

Парламентът трудно ще навакса за три дни пропилените три месеца, дано не са маскарадни игри, каза той

Радев за побоя над Пендиков: Властите в Скопие ясно да заявят, че това е престъпление от омраза

Ако имам намерения за промяна на формата на държавно управление - ще го заявя сам, посочи президентът Радев-Ako-imam-namereniya-za-promyana-na-formata-na-darzhavno-upravlenie---shte-go-zayavya-sam--posochi-prezidentat-Radev_1674833881.jpg

Случаят е израз на десетилетна политика, на насаждане на омраза към българите и ...

27 ян. 2023 | 17:37

В Скопие може би не си дават сметка за сериозността на ситуацията, коментира Николай Милков

В РСМ организират блокади на пътищата за Скопие, за да спрат българите за честванията на Гоце Делчев

В РСМ организират блокади на пътищата за Скопие, за да спрат българите за честванията на Гоце Делчев-V-RSM-organizirat-blokadi-na-patishtata-za-Skopie--za-da-sprat-balgarite-za-chestvaniyata-na-Gotse-Delchev_1674838096.jpg

Службите на двете страни ще имат работна среща. Ако български евродепутати и ...

27 ян. 2023 | 18:38