От устните нататък

15083 | 12 юни 2015 | 08:00

Недоимъкът може да се измами със секс


Красавицата Миранда Кер разкри тайната за перфектната си кожа. Преди да се мушне под душа, я търка със суха четка. Така сваля гадости, каквито се завъждат във всяка кожа. Както във всеки дюшек се завъждат акари.


На Миранда Кер не й трябва кожа. Има такава уста, каквато всяка фантазия иска. Някои жени могат да живеят само на уста. Политиката също живее на уста. Говори, интерпретира. Голямото ломотене е голямото нищо. Нещо като Гърмен. Приказване.
Циганска орисия. Която държава много говори, произвежда много немотия.


Ромска уста - и всичко надолу - може да се зърне край всяка магистрала. Гърменската школа е дребосък в сравнение с Ботевградската фабрика. Чернокоси феи по къси поли и къси умове дебнат отвсякъде. Някои са толкова невръстни, че не знаят какво е лична карта. „Мами“ зареждат магистралата с
толкоз прясна стока, че още не могат да говорят. Ползват няколко изречения. Пет-
найсет - свирка, трийсет - чукане, коте. Котето може и да сте вие. Има котета и на шейсет години. Затова край всяка магистрала се вият черни пътища за котето, което ще попадне в устата. Ще бъде изядено набързо, а ако случайно мине полицейска кола, не се притеснявайте. От всяко коте дежурните служители на реда прибират по десет кинта. Това, за да не го приберат в районното.

 

Където жриците изкарват нощта, ако нямат лични карти. Нямат. Живеят на "трамвая“ - тръба над раменете, на която ги връзват с белезници. Ще им съставят протокол, че не притежават документи. На сутринта ще ги пуснат, а може, ако са по-вежливи, докато дежурният началник спи, полицаят да си изкара някоя свирка. Циганските свирки са като тайландските. Продукт на недоимъка. От малки ги учат да свирят, понеже недоимъкът може да се измами със секс. И циганските гета, и тайландските школи обучават невръстните да четат голямата литература на оцеляването. Майките ги тренират как от устата си да правят портфейли. Така че всяко говорене за Гърмен е свирка. Политиците обаче не си плащат. Свикнали са на аванта. Докато не се осъзнае социалната приро-да на неизбежната свирка, политиката винаги ще бъде проститутка. И винаги ще ни връзва на „трамвая“. България е един трамвай без ватман. Всеки пътник, макар и добре обслужен, е само пътник. Ние пътуваме към голямата уста. Устата, освен всичко друго, яде. Докато държавното безхаберие захранва училището за проститутки, проститутките лъжат държавата. Печелят, понякога и по триста кинта на смяна.

 

Цъфтят край канавките, доставят радост всенародна, но не плащат данъци. Това е, за да си върнат за управленското безхаберие. Няма сила, която да им наложи такси.


„Мамите“ обучават, сводниците доставят, устите заработват и никой не влиза в регистъра. Да сте виждали някоя жрица да издава касов бон? Все едно да видите Патриотичния фронт да произвежда патриоти. Все едно да чуете Валери Симеонов да говори на книжовен български език. Макар че задачата на голямата уста не е да
говори правилно. Задачата е да работи правилно.


Статистиката подсилва ефекта и необходимостта от топлите устни: средно 73 на сто от жените и 77 на сто от мъжете поне веднъж в живота си са пробвали орален секс. Тия са статистически единици. Показателни, но нещастни. Защото секс безпредварителна музикална форма е скучен. Все едно Плевнелиев ви казва нещо. В залата на големите музикални форми са запазени забележителни експонати, истински вдъхновителки на симфонии и войни. Понеже заради едната свирка, представете си, са се водели кървави войни. Клеопатра, например. Цезар не понася, че тази египтянка свирела и на Антоний. Битка. Отмъщение. Хиляди загинали заради едната уста. Не е знаел великият император, че докато се е мотал по света с армиите си, самотната Клеопатра всяка нощ произвеждала малки музикални антрета. Свирела на добре сложен воин, а ако не намирала боец, привиквала някой роб - в покоите й всяка нощ звънтели фуги, сонати и други стенания. Така си изработила прозвището Мерихане - тази, която отворила уста за хиляди мъже. Цезар не е ли имал сексуално разузнаване?

 

Открай време устата предизвиква какви ли не странични от хранителния режим дейности. Кунилингус - възбуждане на жена от мъж, фелацио - възбуждане на мъж от жена. Или взаимното 69, което е висше признание за равноправието на половете. Редовно практикуващите знаят, че почти всяка жена е последователка на сперматографията - поглъщането на семенната течност има преди всичко легитимираща чувствата роля. Всъщност жените поглъщат цинк и други ценни вещества, които не се предоставят в никоя аптека. В аптеката на взаимното проникване винаги се произвеждат лекарства, за които фармацията има още да учи.


И орнитолозите - също. Какви птици излитат от гърлото? Някои са толкоз вълшебни, че султаните ги превръщали в първи съветнички. Всеки харем е световно първенство по свирки. Шампионката има повече шанс да се навлече с привилегиите на фаворитка. Според аналите Сюлейман Великолепни даже направил от една уста с красиви птици тайна императрица. Тя била украинска робиня. Издигнала се до държавните дела и до политиката. Често ги бъркала.

 

Ама то от Украйна каква праволинейност да чака човек. Зъболекарите също да учат. Едната уста не съдържа само радост. Зъбите са грижа открай време. Дентистите прилагат съвременни технологии, рекламират какви ли не пасти за зъби. Нас ни пломбират, протезират, мъчат. Плащаме луди изпитания за изкуствени зъби и мостове, а всъщност мостовете са към личните ни банкови сметки. Да се поучат от император Тиберий, например (42 г.пр.н.е.). Този насъщ адепт на свирката построил на остров Капри специално водно съоръжение. Наложници, че и фаворитки доплували последователно до нефритения му стрък и доколкото можели да издържат под водата без въздух, изпълнявали соловата си партия. Тиберий приемал една след друга десетки плувкини с разтворени устни. Така се стигало до могъща симфония с барабанен финал. Внимание! Жена с развалени зъби не можела да бъде зачислена в оркестъра. Така, ще - не ще, Тиберий стимулирал не само музикалното изкуство, но и денталното. По-късно Людовик ХV (1710-1774) също развил зъболекарската наука.

 

Построил във Версай специално помещение само за орални ласки. Със съответните стенописи и каменни фрески. С мраморни стръкове, върху които наложниците тренирали пред очите на особата. Тази, която влагала най-голямо старание, била канена да смени мраморния дудук с фагот от плът. Бил поръчал и специални отверстия с мощна струя, за да се изследва след измиването устата на богоизбраната солистка. За целта работел щаб от зъболекари. Така кралският доктор Пиер Фошар изобретил зъбните протези. Ето какъв прогрес може да осигури на човечеството едната му свирка! Верни на този несъмнен прогрескуитет са най-вече гъркините. Може и да имат ляв премиер и много дългове, но в малките музикални форми не дължат нищо никому. Според световни изследвания днес 73 на сто от дъщерите на Сафо практикуват древното предисловие. Следват французойките - 67 на сто, италианките - 55, американките - 52, испанките - 42, скандинавките - 36. Вероятно поради санкциите едва 23 процента от рускините свирят на фагот.


Това - ако вярваме на статистиката. Макар че в професионалната свирка няма нищо статично. Още древните финикийски проститутки тренирали денонощно. Върху изпечени керамични заместители. Директно - при всяка възможност. И жриците от Гърмен, и наложниците на Тиберий знаят, че от всяка свирка дърво не става. Така че Миранда Кер - виж началото - може да бъде спокойна. Не й трябва кожа. Има такава захапка, че и само по уста е прекрасна.


Свирка род храни, тежко му, който я няма!


От категорията

Дизайнерът Николай Божилов пред проф.Стойков: Когато работя в екип, държа на бързата комуникация

Дизайнерът Николай Божилов-Dizaynerat-Nikolay-Bozhilov_1695137527.jpg

Други горещи теми от интервюто: коуъркинг пространството CO-NETS и Design Week ...

19 септ. 2023 | 18:29

Калина Крумова: Реших да стана донор на яйцеклетки

Калина Крумова: Реших да стана донор на яйцеклетки-Kalina-Krumova--Reshih-da-stana-donor-na-yaytsekletki_1694940140.png

Смята, че не е нормално да не се знае колко са хората, които чакат и колко от ...

17 септ. 2023 | 11:36

За първи път

„Българите, кои сме ние“ – младежки филмов фестивал в Сливница

„Българите,  кои сме ние“ – младежки филмов фестивал в Сливница--Balgarite--koi-sme-nie----mladezhki-filmov-festival-v-Slivnitsa_1695829245.jpg

Исторически ленти, припомняне на личности, прославили ни по света, възраждане ...

27 септ. 2023 | 18:40

Момченцето се казва Матео

Бившият вокалист на "Дийп Пърпъл" Джо Лин Търнър стана баща на 72 години

Бившият вокалист на "Дийп Пърпъл" Джо Лин Търнър стана баща на 72 години-Bivshiyat-vokalist-na--Diyp-Parpal--Dzho-Lin-Tarnar-stana-bashta-na-72-godini_1695817567.jpg

Музикантът и съпругата му от Беларус Мая Козирева са много радостни и споделят, ...

27 септ. 2023 | 15:25

Най-важното

За нас е извършено престъпление с нотариалния акт за руската църква, категоричен е той

Пеевски: Няма опасност за националната сигурност след решението за допълнителна помощ за Украйна
(Видео)

Делян Пеевски Снимка: ДПС-Delyan-Peevski-Snimka--DPS_1695833786.jpg

Това са повредени комплекси, които не са нужни на България. Създават една ...

27 септ. 2023 | 19:55

Проектът бе внесен от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС

Депутатите решиха с таен вот: Пращаме ракети за C-300 и патрони на Украйна

Депутатите дадоха зелена светлина за изпращане на зенитни ракети и патрони на Украйна-S-90-glasa-i-bez-debati-promenite-v-Zakona-za-sadebnata-vlast-minaha-na-parvo-chetene-Snimka-BTA_1695044227.jpg

"Всичко е прието и е приключена темата. БСП напуснаха, ...

27 септ. 2023 | 14:38

Русия призовава София да преразгледа решението си

Москва: България ще наруши международното право, ако даде ракети за ЗРК С-300 на Киев

Зенитно-ракетни комплекси С-300-V-spisaka-na-Zelenski-veroyatno-sa-raketnite-kompleksi-S-300--kakto-i-kompleksat-S-200_1688754464.jpg

Това ще доведе до ескалация на конфликта и невинни човешки жертви, ...

27 септ. 2023 | 14:34

Темата за националния празник ще остане, но няма да бъде решена в Конституцията, каза Денков

Премиерът: Русия е последната, която би могла да говори за спазване на международните договори
(Видео)

Денков: Русия е последната, която би могла да говори за спазване на международните договори-Snimka--Pravitelstvena-informatsionna-sluzhba_1695724287.jpg

Тези ракети или части от тях, ако бъдат използвани в Украйна, ще бъдат за ...

27 септ. 2023 | 19:11

Прави се пореден опит да се обезкърви Българската армия, категорични са от БСП

Нинова: Решението да дадем ракетите си на Украйна е предателство и гавра с националната сигурност

Нинова: Решението за ракетите е грандиозен скандал, предателство и гавра с националната сигурност-Ninova--Reshenieto-za-raketite-e-grandiozen-skandal--predatelstvo-i-gavra-s-natsionalnata-sigurnost_1695815119.jpg

Вносителите Бойко Борисов, Христо Иванов, Делян Пеевски, Ивайло Мирчев и Кирил ...

27 септ. 2023 | 14:44

ГЕРБ с призив да се удължи живота на въглищните централи: Чака ни енергиен погром!

Добрев: 1 млрд. 760 млн. евро са дадени на мними фирми, спонсори на ПП. Това е международен скандал!

ГЕРБ с извънреден брифинг
-GERB-s-izvanreden-brifing-_1695825840.jpg

Жечо Станков допълни, че над 49 000 души разчитат на този сектор и също призова ...

27 септ. 2023 | 17:32

Промените в Конституцията няма да касаят националния празник, както поискаха от ПП

Борисов удържа на думата си: ГЕРБ няма да подкрепи промяната на националния празник

Борисов: ГЕРБ няма да подкрепи промяната на националния празник. Няма да го има в Конституцията-Borisov--Shte-igraem-s-nash-kmet-v-Sofiya--no-sam-gotov-na-razgovori-za-dyasnotsentristki-blok_1689165499.jpg

И не затова, че не сме за 24 май, а не трябва да се бият празниците в България, ...

27 септ. 2023 | 09:30

Да пускаш доноси в НАП срещу конкурентите си е рекет и не подобряване на условията за бизнес, категоричен е той

Хекимян: Идеята да се плаща на всеки, разкрил укрит данък, е доносничество! Това ли е "промяната"?

Хекимян: Идеята да се плаща 10% на всеки, разкрил укрит данък, е доносничество! Това ли е "промяната"-Hekimyan--Ideyata-da-se-plashta-10--na-vseki--razkril-ukrit-danak--e-donosnichestvo--Tova-li-e--promyanata-_1695820756.jpg

Кандидатът за кмет от ГЕРБ/СДС разговаря с бизнеса. Пое ангажимент да облекчи ...

27 септ. 2023 | 16:09

Депутатът от ГЕРБ атакува предложението на финансовия министър да се плаща на всеки, разкрил укрит данък

Добрев към Василев: Как подкупването хората да станат доносници се връзва с уж високия морал на ПП?

Делян Добрев: Как подкупването хората да станат доносници се връзва с уж високия морал на ПП?-Delyan-Dobrev-za-Byudzhet-2023--Iztochiha-parite-na-energetikata--za-da--varzhat-dvata-kraya-_1690534007.jpg

Тази глупост няма шанс да бъде подкрепена в парламента, но тя издава начин на ...

27 септ. 2023 | 18:10