От устните нататък

14476 | 12 юни 2015 | 08:00

Недоимъкът може да се измами със секс


Красавицата Миранда Кер разкри тайната за перфектната си кожа. Преди да се мушне под душа, я търка със суха четка. Така сваля гадости, каквито се завъждат във всяка кожа. Както във всеки дюшек се завъждат акари.


На Миранда Кер не й трябва кожа. Има такава уста, каквато всяка фантазия иска. Някои жени могат да живеят само на уста. Политиката също живее на уста. Говори, интерпретира. Голямото ломотене е голямото нищо. Нещо като Гърмен. Приказване.
Циганска орисия. Която държава много говори, произвежда много немотия.


Ромска уста - и всичко надолу - може да се зърне край всяка магистрала. Гърменската школа е дребосък в сравнение с Ботевградската фабрика. Чернокоси феи по къси поли и къси умове дебнат отвсякъде. Някои са толкова невръстни, че не знаят какво е лична карта. „Мами“ зареждат магистралата с
толкоз прясна стока, че още не могат да говорят. Ползват няколко изречения. Пет-
найсет - свирка, трийсет - чукане, коте. Котето може и да сте вие. Има котета и на шейсет години. Затова край всяка магистрала се вият черни пътища за котето, което ще попадне в устата. Ще бъде изядено набързо, а ако случайно мине полицейска кола, не се притеснявайте. От всяко коте дежурните служители на реда прибират по десет кинта. Това, за да не го приберат в районното.

 

Където жриците изкарват нощта, ако нямат лични карти. Нямат. Живеят на "трамвая“ - тръба над раменете, на която ги връзват с белезници. Ще им съставят протокол, че не притежават документи. На сутринта ще ги пуснат, а може, ако са по-вежливи, докато дежурният началник спи, полицаят да си изкара някоя свирка. Циганските свирки са като тайландските. Продукт на недоимъка. От малки ги учат да свирят, понеже недоимъкът може да се измами със секс. И циганските гета, и тайландските школи обучават невръстните да четат голямата литература на оцеляването. Майките ги тренират как от устата си да правят портфейли. Така че всяко говорене за Гърмен е свирка. Политиците обаче не си плащат. Свикнали са на аванта. Докато не се осъзнае социалната приро-да на неизбежната свирка, политиката винаги ще бъде проститутка. И винаги ще ни връзва на „трамвая“. България е един трамвай без ватман. Всеки пътник, макар и добре обслужен, е само пътник. Ние пътуваме към голямата уста. Устата, освен всичко друго, яде. Докато държавното безхаберие захранва училището за проститутки, проститутките лъжат държавата. Печелят, понякога и по триста кинта на смяна.

 

Цъфтят край канавките, доставят радост всенародна, но не плащат данъци. Това е, за да си върнат за управленското безхаберие. Няма сила, която да им наложи такси.


„Мамите“ обучават, сводниците доставят, устите заработват и никой не влиза в регистъра. Да сте виждали някоя жрица да издава касов бон? Все едно да видите Патриотичния фронт да произвежда патриоти. Все едно да чуете Валери Симеонов да говори на книжовен български език. Макар че задачата на голямата уста не е да
говори правилно. Задачата е да работи правилно.


Статистиката подсилва ефекта и необходимостта от топлите устни: средно 73 на сто от жените и 77 на сто от мъжете поне веднъж в живота си са пробвали орален секс. Тия са статистически единици. Показателни, но нещастни. Защото секс безпредварителна музикална форма е скучен. Все едно Плевнелиев ви казва нещо. В залата на големите музикални форми са запазени забележителни експонати, истински вдъхновителки на симфонии и войни. Понеже заради едната свирка, представете си, са се водели кървави войни. Клеопатра, например. Цезар не понася, че тази египтянка свирела и на Антоний. Битка. Отмъщение. Хиляди загинали заради едната уста. Не е знаел великият император, че докато се е мотал по света с армиите си, самотната Клеопатра всяка нощ произвеждала малки музикални антрета. Свирела на добре сложен воин, а ако не намирала боец, привиквала някой роб - в покоите й всяка нощ звънтели фуги, сонати и други стенания. Така си изработила прозвището Мерихане - тази, която отворила уста за хиляди мъже. Цезар не е ли имал сексуално разузнаване?

 

Открай време устата предизвиква какви ли не странични от хранителния режим дейности. Кунилингус - възбуждане на жена от мъж, фелацио - възбуждане на мъж от жена. Или взаимното 69, което е висше признание за равноправието на половете. Редовно практикуващите знаят, че почти всяка жена е последователка на сперматографията - поглъщането на семенната течност има преди всичко легитимираща чувствата роля. Всъщност жените поглъщат цинк и други ценни вещества, които не се предоставят в никоя аптека. В аптеката на взаимното проникване винаги се произвеждат лекарства, за които фармацията има още да учи.


И орнитолозите - също. Какви птици излитат от гърлото? Някои са толкоз вълшебни, че султаните ги превръщали в първи съветнички. Всеки харем е световно първенство по свирки. Шампионката има повече шанс да се навлече с привилегиите на фаворитка. Според аналите Сюлейман Великолепни даже направил от една уста с красиви птици тайна императрица. Тя била украинска робиня. Издигнала се до държавните дела и до политиката. Често ги бъркала.

 

Ама то от Украйна каква праволинейност да чака човек. Зъболекарите също да учат. Едната уста не съдържа само радост. Зъбите са грижа открай време. Дентистите прилагат съвременни технологии, рекламират какви ли не пасти за зъби. Нас ни пломбират, протезират, мъчат. Плащаме луди изпитания за изкуствени зъби и мостове, а всъщност мостовете са към личните ни банкови сметки. Да се поучат от император Тиберий, например (42 г.пр.н.е.). Този насъщ адепт на свирката построил на остров Капри специално водно съоръжение. Наложници, че и фаворитки доплували последователно до нефритения му стрък и доколкото можели да издържат под водата без въздух, изпълнявали соловата си партия. Тиберий приемал една след друга десетки плувкини с разтворени устни. Така се стигало до могъща симфония с барабанен финал. Внимание! Жена с развалени зъби не можела да бъде зачислена в оркестъра. Така, ще - не ще, Тиберий стимулирал не само музикалното изкуство, но и денталното. По-късно Людовик ХV (1710-1774) също развил зъболекарската наука.

 

Построил във Версай специално помещение само за орални ласки. Със съответните стенописи и каменни фрески. С мраморни стръкове, върху които наложниците тренирали пред очите на особата. Тази, която влагала най-голямо старание, била канена да смени мраморния дудук с фагот от плът. Бил поръчал и специални отверстия с мощна струя, за да се изследва след измиването устата на богоизбраната солистка. За целта работел щаб от зъболекари. Така кралският доктор Пиер Фошар изобретил зъбните протези. Ето какъв прогрес може да осигури на човечеството едната му свирка! Верни на този несъмнен прогрескуитет са най-вече гъркините. Може и да имат ляв премиер и много дългове, но в малките музикални форми не дължат нищо никому. Според световни изследвания днес 73 на сто от дъщерите на Сафо практикуват древното предисловие. Следват французойките - 67 на сто, италианките - 55, американките - 52, испанките - 42, скандинавките - 36. Вероятно поради санкциите едва 23 процента от рускините свирят на фагот.


Това - ако вярваме на статистиката. Макар че в професионалната свирка няма нищо статично. Още древните финикийски проститутки тренирали денонощно. Върху изпечени керамични заместители. Директно - при всяка възможност. И жриците от Гърмен, и наложниците на Тиберий знаят, че от всяка свирка дърво не става. Така че Миранда Кер - виж началото - може да бъде спокойна. Не й трябва кожа. Има такава захапка, че и само по уста е прекрасна.


Свирка род храни, тежко му, който я няма!


От категорията

Борисов отново с кожения шлифер - мачото се завърна, борещ се със злото, рискуващ и побеждаващ

Борисов (вляво - 2001 г., вдясно - 2023 г.)
-Borisov--vlyavo---2001-g--vdyasno---2023-g-_1679564824.jpg

„Той се завърна“, обяви пиарът на ГЕРБ Николай Николов, публикувайки снимка на ...

23 март 2023 | 12:58

Нинова на кон или върху мотор - демонстрира водачество, сила и достойство

Нинова на кон, 2017 г. (вляво) и на мотор, 2023 г. (вдясно)
-Na-kon--2017-g---vlyavo-Na-motor--2023-g---vdyasno-_1679570309.jpg

Комбинацията от изражението й, излъчващо стремеж и увереност, и мощния пистов ...

23 март 2023 | 13:09

Хари и Меган не си поплюват: Ще уважат коронацията, само ако са на балкона редом до Уилям и Кейт

Хари и Меган не си поплюват: Ще уважат коронацията ако само са на балкона редом до Уилям и Кейт
Сн. Инстаграм-Hari-i-Megan-ne-si-poplyuvat--Shte-uvazhat-koronatsiyata-ako-samo-sa-na-balkona-redom-do-Uilyam-i-Keyt-Sn--Instagram_1679399142.jpg

Рожденият ден на принц Арчи съвпада с коронацията, а двойката е поискала ...

21 март 2023 | 13:42

Рупърт Мърдок ще се жени за пети път на 92 г.: Страхувах се да се влюбя, но знаех, че е за последно

Рупърт Мърдок ще се жени за пети път на 92 г.: Страхувах се да се влюбя, но знаех, че е за последно
Сн. Туитър-Rupart-Mardok-shte-se-zheni-za-peti-pat-na-92-g--Strahuvah-se-da-se-vlyubya--no-znaeh--che-e-za-posledno-Sn--Tuitar_1679393805.jpg

Мърдок предложил брак на избраницата си в Деня на Свети Патрик. Двамата ще се ...

21 март 2023 | 12:15

Най-важното

За да произведе оръжия за Украйна ЕС ще използва т. нар. Европейски фонд за подпомагане на мира

Повратен момент: Европейските лидери одобриха купуването на 1 милион снаряда за Украйна

Европейските лидери одобриха купуването на 1 милион снаряда за Украйна-Evropeyskite-lideri-odobriha-kupuvaneto-na-1-milion-snaryada-za-Ukrayna_1679599247.jpg

Съгласно сделката Украйна ще получи както прецизно насочвани ...

23 март 2023 | 21:19

България не участва в съвместната доставка за снаряди за Украйна заедно с други 9 държави, подчерта Радев

Радев: Поставяме условие - снаряди, произведени у нас за други страни, да не отиват в Украйна!
(Видео)

Радев: България се ангажира с производството на снаряди за нуждите на наши партньори, не за Украйна-1621945130.png

Нещо повече - България ще поставя условия, произведени на нейна територия ...

23 март 2023 | 13:17

Фалираха ни, обещаха ни завод в областта, оказа се лъжа, направиха цените в магазина по 3 и сега си мислят, че ще ни купят

Троянци осъмнаха с предизборни торбички на ПП с лютеница и салам по вратите на къщите си

Троянци осъмнаха с предизборни торбички на ПП с хранителни продукти по вратите на къщите си-Troyantsi-osamnaha-s-predizborni-torbichki-na-PP-s-hranitelni-produkti-po-vratite-na-kashtite-si_1679596827.jpg

Палка шпек салам, един кашкавал, вафли Боровец и една лютеница Дерони!!! Ей с ...

23 март 2023 | 20:31

КЗК образува три производства за тайни договорки срещу веригите за хранителни стоки

КЗК образува три производства за тайни договорки срещу веригите за хранителни стоки-KZK-obrazuva-tri-proizvodstva-za-tayni-dogovorki-sreshtu-verigite-za-hranitelni-stoki_1679566957.jpg

Проверката е срещу "Била", "Кауфланд", ...

23 март 2023 | 12:05

Идваме да ви предупредим - октомври още 10 милиарда заем ще вземем заради ПП, посочи лидерът на ГЕРБ (ВИДЕО)

Борисов в Благоевград: Правителство без участието на ГЕРБ не може да стане!
(Видео)

Ако аз бях управлявал в последните 2 години щяха да ме питат защо от всеки литър гориво, зареден от вас, да ви вземат по един лев от джоба, заяви Борисов.-Ako-az-byah-upravlyaval-v-poslednite-2-godini-shtyaha-da-me-pitat-zashto-ot-vseki-litar-gorivo--zareden-ot-vas--da-vi-vzemat-po-edin-lev-ot-dzhoba--zayavi-Borisov-_1679588451.jpg

Как се прави правителство на малцинството, без ГЕРБ да участва в него? Това не ...

23 март 2023 | 17:57

Служебният кабинет да не чака и минута повече, категорична е лидерът на БСП

Нинова: Да се спре временно вносът от Украйна, а внесените яйца да не стигат до търговската мрежа

Нинова: Да се спре временно вносът от Украйна, а внесените яйца да не стигат до търговската мрежа-Ninova--Da-se-spre-vremenno-vnosat-ot-Ukrayna--a-vnesenite-yaytsa-da-ne-stigat-do-targovskata-mrezha_1679580977.jpg

На предизборната среща в Несебър присъстваха още водачът на листата в Бургас - ...

23 март 2023 | 16:13

На изборите българите трябва да избират между Бойко и Кирчо. Прост избор. При кой живяхме по-добре!?

Георги Марков: Американците свалиха доверие от Кирчовците и отново заложиха на Бойко!

Георги Марков: Американците свалиха доверие от Кирчовците! Разбраха, че заложиха на куц кон!-1611662196.jpg

В Германия ограничиха мажоритарния вот - тежък удар върху Баварската партия ...

23 март 2023 | 14:31

Очакването е на 2 април до избирателните урни да отидат между 2,4 и 2,7 млн. души

Юлий Павлов: Разликата между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще е 35 000 гласа на изборите

Има фактори, които работят за това коалицията ПП-ДБ да са първи, сред които избирателите в чужбина, както и тези, които ще вземат решение в последния момент да гласуват. 

 -1660803152.png

Връщането на хартиената бюлетина е добро решение за повишаване на активността, ...

23 март 2023 | 14:29

Македонският премиер подчерта, че в Скопие може да се гледа БНТ

Ковачевски пита МВнР у нас: Защо в България не се излъчва държавната телевизия на РСМ?

Ковачевски пита МВнР у нас: Защо в България не се излъчва държавната телевизия на РСМ?-Kovachevski--Parlamentat-mozhe-da-vzeme-reshenieto--s-koeto-shte-se-prodalzhi-evropeyskiyat-pat-_1668442462.jpg

Споразумение за оказване на съдействие при разпространението на БНТ Свят и МРТВ ...

23 март 2023 | 18:47