От устните нататък

19894 | 12 юни 2015 | 08:00

Недоимъкът може да се измами със секс


Красавицата Миранда Кер разкри тайната за перфектната си кожа. Преди да се мушне под душа, я търка със суха четка. Така сваля гадости, каквито се завъждат във всяка кожа. Както във всеки дюшек се завъждат акари.


На Миранда Кер не й трябва кожа. Има такава уста, каквато всяка фантазия иска. Някои жени могат да живеят само на уста. Политиката също живее на уста. Говори, интерпретира. Голямото ломотене е голямото нищо. Нещо като Гърмен. Приказване.
Циганска орисия. Която държава много говори, произвежда много немотия.


Ромска уста - и всичко надолу - може да се зърне край всяка магистрала. Гърменската школа е дребосък в сравнение с Ботевградската фабрика. Чернокоси феи по къси поли и къси умове дебнат отвсякъде. Някои са толкова невръстни, че не знаят какво е лична карта. „Мами“ зареждат магистралата с
толкоз прясна стока, че още не могат да говорят. Ползват няколко изречения. Пет-
найсет - свирка, трийсет - чукане, коте. Котето може и да сте вие. Има котета и на шейсет години. Затова край всяка магистрала се вият черни пътища за котето, което ще попадне в устата. Ще бъде изядено набързо, а ако случайно мине полицейска кола, не се притеснявайте. От всяко коте дежурните служители на реда прибират по десет кинта. Това, за да не го приберат в районното.

 

Където жриците изкарват нощта, ако нямат лични карти. Нямат. Живеят на "трамвая“ - тръба над раменете, на която ги връзват с белезници. Ще им съставят протокол, че не притежават документи. На сутринта ще ги пуснат, а може, ако са по-вежливи, докато дежурният началник спи, полицаят да си изкара някоя свирка. Циганските свирки са като тайландските. Продукт на недоимъка. От малки ги учат да свирят, понеже недоимъкът може да се измами със секс. И циганските гета, и тайландските школи обучават невръстните да четат голямата литература на оцеляването. Майките ги тренират как от устата си да правят портфейли. Така че всяко говорене за Гърмен е свирка. Политиците обаче не си плащат. Свикнали са на аванта. Докато не се осъзнае социалната приро-да на неизбежната свирка, политиката винаги ще бъде проститутка. И винаги ще ни връзва на „трамвая“. България е един трамвай без ватман. Всеки пътник, макар и добре обслужен, е само пътник. Ние пътуваме към голямата уста. Устата, освен всичко друго, яде. Докато държавното безхаберие захранва училището за проститутки, проститутките лъжат държавата. Печелят, понякога и по триста кинта на смяна.

 

Цъфтят край канавките, доставят радост всенародна, но не плащат данъци. Това е, за да си върнат за управленското безхаберие. Няма сила, която да им наложи такси.


„Мамите“ обучават, сводниците доставят, устите заработват и никой не влиза в регистъра. Да сте виждали някоя жрица да издава касов бон? Все едно да видите Патриотичния фронт да произвежда патриоти. Все едно да чуете Валери Симеонов да говори на книжовен български език. Макар че задачата на голямата уста не е да
говори правилно. Задачата е да работи правилно.


Статистиката подсилва ефекта и необходимостта от топлите устни: средно 73 на сто от жените и 77 на сто от мъжете поне веднъж в живота си са пробвали орален секс. Тия са статистически единици. Показателни, но нещастни. Защото секс безпредварителна музикална форма е скучен. Все едно Плевнелиев ви казва нещо. В залата на големите музикални форми са запазени забележителни експонати, истински вдъхновителки на симфонии и войни. Понеже заради едната свирка, представете си, са се водели кървави войни. Клеопатра, например. Цезар не понася, че тази египтянка свирела и на Антоний. Битка. Отмъщение. Хиляди загинали заради едната уста. Не е знаел великият император, че докато се е мотал по света с армиите си, самотната Клеопатра всяка нощ произвеждала малки музикални антрета. Свирела на добре сложен воин, а ако не намирала боец, привиквала някой роб - в покоите й всяка нощ звънтели фуги, сонати и други стенания. Така си изработила прозвището Мерихане - тази, която отворила уста за хиляди мъже. Цезар не е ли имал сексуално разузнаване?

 

Открай време устата предизвиква какви ли не странични от хранителния режим дейности. Кунилингус - възбуждане на жена от мъж, фелацио - възбуждане на мъж от жена. Или взаимното 69, което е висше признание за равноправието на половете. Редовно практикуващите знаят, че почти всяка жена е последователка на сперматографията - поглъщането на семенната течност има преди всичко легитимираща чувствата роля. Всъщност жените поглъщат цинк и други ценни вещества, които не се предоставят в никоя аптека. В аптеката на взаимното проникване винаги се произвеждат лекарства, за които фармацията има още да учи.


И орнитолозите - също. Какви птици излитат от гърлото? Някои са толкоз вълшебни, че султаните ги превръщали в първи съветнички. Всеки харем е световно първенство по свирки. Шампионката има повече шанс да се навлече с привилегиите на фаворитка. Според аналите Сюлейман Великолепни даже направил от една уста с красиви птици тайна императрица. Тя била украинска робиня. Издигнала се до държавните дела и до политиката. Често ги бъркала.

 

Ама то от Украйна каква праволинейност да чака човек. Зъболекарите също да учат. Едната уста не съдържа само радост. Зъбите са грижа открай време. Дентистите прилагат съвременни технологии, рекламират какви ли не пасти за зъби. Нас ни пломбират, протезират, мъчат. Плащаме луди изпитания за изкуствени зъби и мостове, а всъщност мостовете са към личните ни банкови сметки. Да се поучат от император Тиберий, например (42 г.пр.н.е.). Този насъщ адепт на свирката построил на остров Капри специално водно съоръжение. Наложници, че и фаворитки доплували последователно до нефритения му стрък и доколкото можели да издържат под водата без въздух, изпълнявали соловата си партия. Тиберий приемал една след друга десетки плувкини с разтворени устни. Така се стигало до могъща симфония с барабанен финал. Внимание! Жена с развалени зъби не можела да бъде зачислена в оркестъра. Така, ще - не ще, Тиберий стимулирал не само музикалното изкуство, но и денталното. По-късно Людовик ХV (1710-1774) също развил зъболекарската наука.

 

Построил във Версай специално помещение само за орални ласки. Със съответните стенописи и каменни фрески. С мраморни стръкове, върху които наложниците тренирали пред очите на особата. Тази, която влагала най-голямо старание, била канена да смени мраморния дудук с фагот от плът. Бил поръчал и специални отверстия с мощна струя, за да се изследва след измиването устата на богоизбраната солистка. За целта работел щаб от зъболекари. Така кралският доктор Пиер Фошар изобретил зъбните протези. Ето какъв прогрес може да осигури на човечеството едната му свирка! Верни на този несъмнен прогрескуитет са най-вече гъркините. Може и да имат ляв премиер и много дългове, но в малките музикални форми не дължат нищо никому. Според световни изследвания днес 73 на сто от дъщерите на Сафо практикуват древното предисловие. Следват французойките - 67 на сто, италианките - 55, американките - 52, испанките - 42, скандинавките - 36. Вероятно поради санкциите едва 23 процента от рускините свирят на фагот.


Това - ако вярваме на статистиката. Макар че в професионалната свирка няма нищо статично. Още древните финикийски проститутки тренирали денонощно. Върху изпечени керамични заместители. Директно - при всяка възможност. И жриците от Гърмен, и наложниците на Тиберий знаят, че от всяка свирка дърво не става. Така че Миранда Кер - виж началото - може да бъде спокойна. Не й трябва кожа. Има такава захапка, че и само по уста е прекрасна.


Свирка род храни, тежко му, който я няма!


От категорията

Академията за мода се включи в президентската инициатива "Подкрепи една мечта"

Официална рокля на модна къща Paloma Fashion с дизайнер Поля Кинова.
Фото: https://www.paloma-fashion.com/ -Ofitsialna-roklya-na-modna-kashta-Paloma-Fashion-s-dizayner-Polya-Kinova-Foto--https-www-paloma-fashion-com--_1716806630.png

Респект и адмирации за българските дизайнери, модни предприемачи и ...

27 май 2024 | 13:38

Мария Бакалова: И в най-смелите си мечти не съм мислила, че ще бъда поздравена от Кейт Бланшет

Мария Бакалова: И в най-смелите си мечти не съм мислила, че ще бъда поздравена от Кейт Бланшет-Mariya-Bakalova--I-v-nay-smelite-si-mechti-ne-sam-mislila--che-shte-bada-pozdravena-ot-Keyt-Blanshet_1716802388.png

Не мога да бъда по-горда, смирена и благодарна, че съм част от този проект и ...

27 май 2024 | 12:27

За втора поредна година

Д-р Врабевски спаси две от най-мащабните световни арт събития за младежи в Северна Македония

Д-р Врабевски спаси две от най-мащабните световни арт събития за младежи в Северна Македония-D-r-Vrabevski-spasi-dve-ot-nay-mashtabnite-svetovni-art-sabitiya-za-mladezhi-v-Severna-Makedoniya_1716782769.jpg

“Правя го, за да изпълня със съдържание думи като европейска солидарност, ...

27 май 2024 | 07:05

Тоалетът на Мария Бакалова в Кан: Дизайнерски символ на опитите и грешките в творческия процес

Тоалетът на Мария Бакалова в Кан: Символ опитите и грешките в творческия процес
Сн. Инстаграм-Toaletat-na-Mariya-Bakalova-v-Kan--Simvol-opitite-i-greshkite-v-tvorcheskiya-protses-Sn--Instagram_1716450409.jpg

Тук е и моментът с модерната тенденция, в която се вписа Бакалова и стилистката ...

23 май 2024 | 10:37

Най-важното

Направим ли добър резултат - ще правим правителство, заяви в Търговище лидерът на ГЕРБ

Борисов: ПП-ДБ са готвели преврат в службите! Ники повече няма да пътува, няма да е премиер
(Видео)

Борисов в Търговище: Ники повече няма да пътува, повече няма да е премиер-Borisov-v-Targovishte--Niki-poveche-nyama-da-patuva--poveche-nyama-da-e-premier_1716819941.jpg

Изборите са ключови. Трябва ни голяма победа с голяма разлика, за да можем да ...

27 май 2024 | 16:50

Още през 2021-а казах, че ПП са "измамници с бели якички" и те излязоха такива", изтъкна Добрев.

ЦИК санкционира ПП-ДБ: Да премахнат билбордовете си и с ликовете на Денков, Борисов и Пеевски

С решение на ЦИК ПП-ДБ трябва да свалят тези билбордове--_1716821565.jpg

Дори да са монтирани записите, те пак показват какъв престъпен начин на мислене ...

27 май 2024 | 17:38

Припрените реакции, че България няма да изпраща войски в Украйна, не значат абсолютно нищо при пряк сблъсък с Русия

Радев: Всички държави-членки на НАТО по един или друг начин са въвлечени във войната в Украйна

Радев: Всички държави-членки на НАТО по един или друг начин са въвлечени във войната в Украйна-Radev--Vsichki-darzhavi-chlenki-na-NATO-po-edin-ili-drug-nachin-sa-vavlecheni-vav-voynata-v-Ukrayna_1716810785.png

Нека нашите народни представители, които взимат решения - за изпращане на ...

27 май 2024 | 14:49

Само девет от делегатите на Парламентарната асамблея на алианса гласуваха против

Форумът на НАТО прие декларация: Украйна може да използва западни оръжия за удари по цели в Русия

Форумът на НАТО прие декларация, че Украйна може да използва западна помощ за удари по цели в Русия
Снимка БТА-Forumat-na-NATO-prie-deklaratsiya--che-Ukrayna-mozhe-da-izpolzva-zapadna-pomosht-za-udari-po-tseli-v-Rusiya-Snimka-BTA_1716804385.jpg

Подкрепа на Украйна в нейното международно обосновано право да се самоотбранява ...

27 май 2024 | 13:05

България е ценена като надежден съюзник в НАТО, посочи генералният секретар на алианса

Главчев и Столтенберг: Трябва да помагаме на Украйна без да завличаме НАТО в конфликта
(Видео)

Главчев и Столтенберг: Трябва да помагаме на Украйна без да завличаме НАТО в конфликта
Снимка БТА-Glavchev-i-Stoltenberg--Tryabva-da-pomagame-na-Ukrayna-bez-da-zavlichame-NATO-v-konflikta-Snimka-BTA_1716805659.jpg

Новината за изпращане на български войски в Украйна е типичен пример за ...

27 май 2024 | 12:47

САЩ 6 месеца се договарят, ЕС не са предоставили необходимите количества

Столтенберг: Не предоставихме на Украйна това, което обещахме! Това допринесе за сериозни последици
(Видео)

Столтенберг: През последните месеци не предоставихме на Украйна това, което обещахме (На живо)-Stoltenberg--Prez-poslednite-mesetsi-ne-predostavihme-na-Ukrayna-tova--koeto-obeshtahme--Na-zhivo-_1716792989.jpg

Съюзниците не предоставиха обещаното. 60 милиарда помощ има забавяне помощ за ...

27 май 2024 | 09:26

В службите и да го играеме по-сериозно, казва Кирил Петков

Пети запис. ПП-ДБ обсъждат как да овладеят службите: Трябва да се случи бързо, ударно и наведнъж!

Пети запис. ПП-ДБ обсъждат как да овладеят службите: Да се сложи човек, който има политическа задача-Peti-zapis--PP-DB-obsazhdat-kak-da-ovladeyat-sluzhbite--Da-se-slozhi-chovek--koyto-ima-politicheska-zadacha_1716790295.jpg

Всички назначения на Радев са за под ножа, ...това трябва да се случи бързо, ...

27 май 2024 | 09:08

Никой не би трябвало да има доверие на тези момчета и момичета, които си говорят махленски, каза по адрес на "Промяната" политологът

К. Методиев: Ако има учебник какво не трябва да се прави в политиката, ПП-ДБ са го изяли с кориците

Калоян Методиев: Ако има учебник какво не трябва да се прави в политиката, ПП-ДБ са го изяли с кориците-Kaloyan-Metodiev--Ako-ima-uchebnik-kakvo-ne-tryabva-da-se-pravi-v-politikata--PP-DB-sa-go-izyali-s-koritsite_1716799676.jpg

Подкрепям тази политика, която Нинова единствена отстоява в последните 5-6 ...

27 май 2024 | 11:47

Време е да спрем “Промяната” и да продължим с работата, категоричен е водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР София

Георги Георгиев конкретно: Как се работи за хората и как не се работи - разказ по картинки

В „Манастирски ливади – Запад“ училището и детската градина вече се строят от общината. В район „Студентски“, където се намеси областният управител на ПП Вяра Тодева – теренът пустее-V--Manastirski-livadi---Zapad--uchilishteto-i-detskata-gradina-veche-se-stroyat-ot-obshtinata--V-rayon--Studentski--kadeto-se-namesi-oblastniyat-upravitel-na-PP-Vyara-Todeva---terenat-pustee_1716813191.jpg

В „Манастирски ливади – Запад“ училището и детската градина вече се строят от ...

27 май 2024 | 15:32