Кадър: Фейсбук

Шестима пешеходци се разминават на косъм със смъртта при зверската катастрофа

Появи се видео как джипът на дрогирания Кристиан помита колата на Милен Цветков

30972 | 21 апр. 2020 | 14:40

На кадрите ясно се вижда как автомобилът с тв водещия спира на кръстовището. Вляво се нареждат една след друга две коли, а малко след това върху него връхлита без никакъв опит за спиране джипът на Кристиан


В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как джипът на дрогирания Кристиан Николов помита спрелия на червен светофар автомобил на журналиста Милен Цветков.

 

Вероятно то е заснето от улична камера.

На кадрите ясно се вижда как колата с тв водещия спира на кръстовището. Вляво до него се нареждат една след друга две коли, а малко след това върху него връхлита без никакъв опит за спиране джипът Ауди на Кристиан.

От кадрите става ясно, че шестима пешеходци, които пресичат на зелено, се отървават на косъм от зверското меле, предизвикано от дрогирания младеж.

Видеото е публикувано във Фейсбук от бургаския общински съветник Георги Маринчев.

"Това е моментът на катастрофата с Милен Цветков... предупреждавам. Обърнете внимание, още колко хора можеше да затрие това дрогирано подобие на човек. Пешеходците изкараха голям късмет...", пише Маринчев в социалната мрежа.

 

Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа в неделя. Фаталният сблъсък между два джипа стана край мол в София навръх Великден.

В неделя около 18 часа 22-годишният Кристиан Николов, който управлявал джип “Ауди”, удря спрелия пред него на червен светофар автомобил, шофиран от Милен Цветков. Вследствие на сблъсъка автомобилът на Цветков изхвърча на 20 метра вътре в кръстовището. Екипите на Спешна помощ пристигат на място след минути. Милен Цветков е имал пулс, но при пристигането в „Пирогов“ е починал.

При направен тест за упойващи вещества, пробата на 22-годишния водач е реагирала на канабис и амфетамин. За това престъпление, наказанието, което се предвижда, е от 3 до 15 години за причиняване на смърт след употреба на алкохол или упойващи вещества.

Шофьорът, причинил тежката катастрофа, при която загина Милен Цветков, е син на изпълнителния директор на „Винпром – Карнобат” Десислава Николова.

На Кристиан Николов в понеделник бяха повдигнати обвинения, майка му също е задържана.

Впоследствие се оказа, че синът на депутата Лъчезар Иванов - Георги е пътувал в джипа с Кристиан Николов. Първаначално той избягал от мястото на катастрофата, но по-късно също бе задържан.

Днес бе арестувана и приятелката на Кристиан - Симона Цанкова, която също е била в колата.

 Появи се видео как джипът на дрогирания Кристиан помита колата на Милен Цветков

На кадрите ясно се вижда как автомобилът с тв водещия спира на кръстовището. Вляво се нареждат една след друга две коли, а малко след това върху него връхлита без никакъв опит за спиране джипът на Кристиан

От категорията

Иван Гешев не подкрепя промените в Закона за контрол върху наркотичните вещества

Иван Гешев не подкрепя предложените промени в Закона за контрол върху наркотичните вещества-1649746301.jpg

Според него съображенията на вносителите не са базирани на законодателна ...

27 май 2022 | 12:24

Окончателно: Евгени Крусев е оправдан по делото за ремонта на столичната ул. "Граф Игнатиев"

Бившият столичен заместник-кмет Евгени Крусев беше окончателно оправдан за ремонта на столичната улица "Граф Игнатиев"-1560860845.jpg

Заради скандала с ремонта на столичната улица Евгени Крусев подаде оставка като ...

27 май 2022 | 17:25

Шефовете на софийските прокуратури настояват да се удължи срокът за закриване на спецправосъдието

Ръководителите на седем прокуратури в София настояват за удължаване срока за закриване на специализираното правосъдие Снимка: БНТ-1653562466.jpg

"Считано от 27 юли, ако законът не бъде променен, ще бъдат блокирани ...

26 май 2022 | 12:42

По искане на прокуратурата съдът задържа мъжа, обвинен за труповете, открити край с. Клисура
(Видео)

Мястото на зловещата находка Кадър: Нова тв-1653571394.jpg

Георги Eнев се изправи пред съда заради схема за незаконни погребения на ...

26 май 2022 | 16:22