Той се вози върху покрива на автобус, рапира и говори с Меган по телефона в интервю

Принц Хари за напускането на родината: Трябваше да извадя семейството си от там (Видео)

5456 | 26 февр. 2021 | 14:59

Внукът на кралицата разказва и каква е една обикновена вечер на младото семейство. Правят чай, къпят Арчи, четат му книжка..„Мег може да поръча храна или да вземе храна за вкъщи. След това се качваме в леглото, включваме телевизора и гледаме Jeopardy


„Трябваше да извадя семейството си от там“ - така принц Хари обяснява в интервю за своя приятел Джеймс Кордън причината, която го е накарала да напусне родината. Той споделя, че с Меган "никога не са се отдалечавали" от кралското семейство и че той е направил "това, което всеки съпруг или баща би направил".

 

"Трябваше да изведа семейството си от там ", казва Хари. Според него медиите във Великобритания са "токсични" и оставането му в Лондон би унищожило психичното му здраве.   

 

"Беше по-скоро стъпка назад, отколкото оттегляне", каза той пред Кордън. "Обкръжаващата среда беше тежка, което много хора виждаха според мен, затова постъпих, както би направил всеки съпруг и баща и се замислих - "Как да измъкна семейството си оттук?" Но ние никога не сме си тръгвали и що се отнася до мен, каквито и решения да се вземат по този въпрос, аз никога няма да си тръгна", каза принц Хари.

 

Интервюто, взето в началото на февруари, се случва на покрива на двуетажен автобус. Докато двамата разговарят, пият чай.  Актьорът и водещ на собствено шоу Джеймс Кордън е близък приятел на Хари и Меган и бе гост на сватбата им. Хари и Джеймс посещават къщата, в която е сниман филмът "Принцът от Бел Еър" и в един момент съпругът на Меган започва да рапира мелодията на The Fresh Prince Of Bel-Air.

 

След това двамата се обаждат на Меган. Той се обръща с нея просто с "М", тя го нарича "Has". Колко сладко, нали? Хари разказва и каква е една обикновена вечер на младото семейство. Правят чай, къпят Арчи, четат му книжка... „Мег може да поръча храна или да вземе храна за вкъщи. След това се качваме в леглото, включваме телевизора и гледаме Jeopardy или Netflix ".  

 

Хари споделя също, че принц Филип и кралицата са виждали Арчи, защото са говорили с него и Меган по Zoom. Те са изпратили подаръци на правнука си за Коледа. А първата думичка на Арчи е била "Крокодил". 

 

Излъченото снощи интервю предизвика много коментари, защото съвпадна като време с изказване на кралица Елизабет Втора, в което тя насърчава британците да се ваксинират.  Кралското семейство е в трепетно очакване и на интервюто, което Меган и Хари са дали за Опра Уинфри и което ще се излъчи на 7-ми март.

 

Според експерти, 90-минутното шоу ще бъде фокусирано повече върху ежедневието на Меган. Преди дни се появи информация, че кралицата вече е цензурирала изявата на внука си и съпругата му. 


Източник: woman.bg

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от HRH Princess Meghan❤️???? (@meghanmarklestan)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от HRH Princess Meghan❤️???? (@meghanmarklestan)

">

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Samantha Apostolopoulou ????☘️♉️???? (@majenco)

">

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Harry and Meghan (FAN ACCOUNT) (@royalsussexwindsors.__)

">


От категорията

Бил Гейтс: В брака с Мелинда вече нямаше любов

-1620132530.jpg

Според източници новините за развода не са „изненада“, тъй като връзките на Бил ...

13 май 2021 | 12:30

Пет години след развода: Анджелина Джоли призна, че е готова за нова връзка

-1524235094.jpg

Джоли говори и за връзката с децата си. "Аз съм истински богата. Имам 6 ...

13 май 2021 | 10:23

Избраха Лейди България за 14-а поредна година
(Галерия)

Избраха Лейди България за 14-а поредна година-1620941977.jpg

По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на ...

14 май 2021 | 00:38

София Лорен с награда "Най-добра актриса" за участие във филм на сина й
(Галерия)

-1583741583.jpg

Министърът на културата Дарио Франческини каза на церемонията по ...

13 май 2021 | 15:58