Планетата влияе върху машините, пътуванията, числата и начина, по който мислите за дадена идея

Ретроградният Меркурий наближава. Ще донесе късмет на Телец, Скорпион, Стрелец и Риби

3174 | 12 ян. 2022 | 16:38

Скорпиони, отначало тази ретрограда може да ви разтърси. В крайна сметка започва с преминаване през четвъртия ви дом на дом и семейство, което може да доведе до недоразумения в личния ви живот


Едва средата на януари е, но ретроградният Меркурий вече наближава застрашително. Това обаче не трябва да е лошо нещо. Всъщност дори има няколко зодии, които почувстват много леко ретроградния Меркурий тази зимата.

 

Когато Меркурий става ретрограден, той има тенденция да води до конфликти и подводни камъни. В крайна сметка Меркурий е планетата на комуникацията, което означава, че има влияние върху всичко, вариращо от начина на разговор до начина, по който се обменя информация. Меркурий влияе върху машините, пътуванията, числата и начина, по който мислите за дадена идея. И когато Меркурий е ретрограден, всички тези неща са склонни да изпитват технически трудности.

 

Когато това се случи, типичната обиколка на Меркурий през зодиакалното колело се прекъсва. Вместо това Меркурий изглежда сякаш се движи назад, вместо напред, проследявайки отново градусите, през които вече е преминал.

 

Само две седмици след новата година Меркурий става ретрограден на 14 януари във Водолей. Той ще влезе отново в Козирог, предшестващия зодиакален знак, от 25 януари. И на 3 февруари най-накрая ще се установи директно в Козирог.

 

Ето кои са зодиите, които ще усетят най-леко влиянието на ретроградния Меркурий:

 

Телец: Гледате на всичко от перспектива, която отваря очите

Може да не почувствате тази ретрограда толкова силно, като много други, но това не означава, че ще ви бъде лесно. Всъщност, когато ретроградният Меркурий започне, това може да се усети като шок за вас. Тъй като тази ретрограда създава проблеми в кариерния ви сектор, може да предизвика пречки в някои от професионалните ви планове и да ви принуди да положите повече усилия. Но когато ретроградният Меркурий премине в Козирог на 25 януари, ефектите му няма да се усещат толкова. Може дори да ви покаже неочаквани нови неща, които ви вълнуват.

 

Скорпион: Чувствате сякаш всичко е заплетено и объркано

Отначало тази ретрограда може да ви разтърси. В крайна сметка започва с преминаване през четвъртия ви дом на дом и семейство, което може да доведе до недоразумения в личния ви живот. Тъй като предизвиква вашата зона на комфорт, може да се почувствате по-уязвими от обикновено. Въпреки това, след като този ретрограден Меркурий отново влезе в Козирог на 25 януари, по-голямата част от неговите ефекти ще се съсредоточат върху вашите комуникационни умения. Кажете какво имате предвид и имайте предвид това, което казвате, освен ако не искате да водите неудобен разговор по-късно.

 

Стрелец: Научавате, че честността невинаги е най-добрият вариант

По-голямата част от този ретрограден Меркурий ще се случи във вашия бъбрив трети дом, което може да доведе до някои разочароващи недоразумения. Ако отделите време да помислите какво искате да кажете, преди да го кажете на глас, ще бъдете в по-добра позиция да избегнете засрамващи ситуации. Ако имате нещо саркастично или брутално честно за казване, може би ще искате първо да го обмислите.

 

Риби: Вашите мечти правят странни завои

Може да се чувствате много по-сънливи от обикновено с началото на тази ретрограда. Меркурий ще оживи вашия свят на мечтите, докато е ретрограден през вашия 12-ти дом на подсъзнанието, което може да ви накара да се почувствате донякъде откъснати от реалността. Ако се събуждате от странни сънища, които са толкова живи, че изглеждат почти истински, може би ретроградният Меркурий е виновен. Отделете време, за да анализирате какво се опитват да ви кажат тези сънища, защото може да е важно.

 

Източник: Edna.bg


От категорията

Анджелина Джоли се появи по пижама и чехли на голямо лондонско летище (Снимки)

Анджелина Джоли се появи по пижама iи чехли на голямо лондонско летище
Сн. Инстаграм-1659515191.png

Изборът ѝ на тоалет със сигурност е повече от нетипичен, всъщност той е ...

3 авг. 2022 | 11:20

Продават колекция с „изгубени“ бижута на Елвис Пресли

Продават колекция с „изгубени“ бижута на Елвис Пресли
Кадър: бТВ-1659426460.jpg

Аксесоарите певецът е подарил на своя мениджър полковник Том Паркър през ...

2 авг. 2022 | 10:44

Кейт Мидълтън разтревожи феновете на кралското семейство

Къде е пръстенът със сапфира, питат почитателите на кралското семейство.-1524486165.jpg

Привържениците на монархията се притесняват, че нещата между херцозите на ...

10 авг. 2022 | 15:48

Дарина-Наталия Янева спечели наградата на БНР на 10-ия МФФ „Фолклорен извор“

Дарина-Наталия Янева спечели наградата на БНР на 10-ия МФФ „Фолклорен извор“-1660068347.jpg

Осемгодишната изпълнителка стана лауреат на фестивала, заради високото си ...

9 авг. 2022 | 21:05