От 22 февруари ще бъде подходящо са се действа активно във всички сфери

Ретроградният Меркурий си отиде! Идват хубави дни

4007 | 22 февр. 2021 | 12:45

Очаквайте повече възможности, лесна комуникация, разбирателство и реални резултати. Спокойно пристъпете към подписване на важни сделки, договори и споразумения. Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми


Тези, които се вълнуват от астрология и от състоянието на планетите, може да си отдъхнат, тъй като на 21 февруари в 2:52 часа, планетата на комуникациите Меркурий свали оковите си на ретроградната фаза и постепенно се отправи на директно пътуване в знак Водолей. 

 

Ретроградното движение на Меркурий започна на 30 януари. До известна степен ретроградното движение на най-малката и на най-близката до Слънцето планета в Слънчевата система може да е объркало плановете ви и желаните резултати. Периодът не беше подходящ за започване на нови начинания, подписване на важни договори и встъпване в нови бизнес и лични отношения, пише Лупа.бг. Затова пък беше идеален за ревизия на плановете, търсене на отговори и резултати по стари сделки. 

 

Меркурий се намира в приятната компания на планетата Юпитер, която в много голяма част от времето ще бъде близо до Меркурий и много топло и приятелски ще му дава надежда, подкрепа и обич. Това партньорство между планетите ще донесе малко повече късмет, лекота и успех във всичко.Астролозите съветват начинанията да се предприемат без хората да споделят всичко на заобикалищите ги. Бъдете предпазливи и пазете плановете и идеите си от чужди погледи. 

 

От 22 февруари ще бъде подходящо са се действа активно във всички сфери. Очаквайте повече възможности, лесна комуникация, разбирателство и реални резултати. Спокойно пристъпете към подписване на важни сделки, договори и споразумения. Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми, свързани с него. Ремонтите му също ще се радват на бързина и успешност. Покупките на електроуреди също не крият риск за качество и успешно използване. Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен план очаквайте повече разбиране и подкрепа.

 

До 13 март най-малката планета в Слънчевата система се движи по пътя, по който вече е минавала, преди да стане ретроградна. В периода на така наречената „ретроградна сянка“ очаквайте да получите отговори и резултати по започнати преди месец разговори и дела.Времето дотогава е подходящо да анализирате и потърсите отговори на зададени вече въпроси. Ползотворен ще е периодът да потърсите развитие и реализация на забавени в предишни периоди сделки и преговори. 

 

Източник: standartnews.com


От категорията

Ще се завърнат ли Хари и Меган във Великобритания

-1525353633.jpg

Очаква се принц Хари да се завърне в Лондон, за да присъства на събитието. Това ...

17 юни 2021 | 13:49

Роди се дъщеря на Хари и Меган. Кръстиха я Лилибет - на кралица Елизабет и принцеса Даяна

-1620899910.png

Раждането е било в Санта Барбара, Калифорния

6 юни 2021 | 19:19

Предстоят ни най-тежките дни през юни: Слънчeвo зaтъмнeниe, рeтрoгрaдни плaнeти и cупeр Лунa

-1570617638.jpg

Нeптун щe ce рaзгърнe нa 25 юни и щe cтaнe рeтрoгрaдeн. В тoвa cъcтoяниe ...

6 юни 2021 | 12:12

Няколко дена след ваксинацията не употребявайте алкохол

Диетологът д-р Йорданка Господинова-1623707459.jpg

Преболедуването от Ковид-19 е системна “травма” за организма, като ...

15 юни 2021 | 00:48