Ретроградният Нептун повдига завесата на илюзиите: какво да очаква всяка зодия

Ретроградният период на тази планета носи яснота във всички сфери от рождената ви карта

Ретроградният Нептун повдига завесата на илюзиите: какво да очаква всяка зодия

5695 | 28 юни 2022 | 11:27

Овен, усещахте доста несигурност и обърканост в личния си живот, но от 28 юни ще изпитате яснота в тази сфера. Везни, докато Нептун намалява темпото в 6-ия ви дом на ежедневна работа и рутина, ще забележите известна яснота относно менталното си здраве


От 28 юни Нептун, планетата на сънищата, духовната любов, илюзиите и всичко, което размива сън и реалност, се обръща назад и ще бъде ретрограден в Риби до 3 декември.

 

Нептун е една от висшите планети, които често действат непредсказуемо в съзнанието и материалния свят на човека. Обикновено ретроградният период на тази планета носи яснота във всички сфери от рождената ви карта, в които преди ви е било трудно да виждате ясно.

 

Ето какво да очаква всяка зодия от ретроградния Нептун:

 

Овен

Усещахте доста несигурност и обърканост в личния си живот, но от 28 юни ще изпитате яснота в тази сфера. Макар че това може да е време, в което не преследвате някакви нови начинания, тези, с които сте имали известни затруднения, ще станат по-лесни за овладяване.

 

Телец

Докато Нептун е ретрограден във вашия 11-и дом на приятелствата и социалните групи, може да очаквате известна яснота в своите отношения и съюзи. Ако ви е било трудно да разкриете кой е искрен с вас и кой – не, очаквайте мъглата скоро да се разсее.

 

Близнаци

Когато Нептун се настани ретрограден във вашия 10-и дом на кариерата и публичния имидж на 28 юни, може да очаквате яснота в професионалните си начинания. Ако завесата на Нептун ви е пречела да видите и разпознаете потенциалните възможности пред себе си в тази сфера, то ретроградният му период със сигурност ще хвърли повече светлина върху тези въпроси.

 

Рак

На 28 юни Нептун става ретрограден във вашия 9-и дом на мъдростта и духовните вярвания, донасяйки яснота в търсенето ви на знания. Ако сте се чувствали объркани как да преследвате новите си начинания, Нептун е виновникът – но не се тревожете, картината скоро ще ви се проясни.

 

Лъв

Докато Нептун става ретрограден в 8-мия ви дом на споделени ресурси и граници, очаквайте известна яснота относно времето, енергията и притежанията, които споделяте с други хора. Ако ви е било трудно да начертаете граници с любимите си хора, сега би трябвало да ви е по-лесно – така че бъдете сигурни, че се възползвате от този период.

 

Дева

На 28 юни Нептун става ретрограден в 7-мия ви дом на връзките, изяснявайки някои несигурности, които сте изпитвали в любовния си живот. Като логичен и земен знак на зодиака, обръщате голямо внимание и на най-малките детайли, така че със сигурност ще се възползвате от яснотата на този период.

 

Везни

Докато Нептун намалява темпото в 6-ия ви дом на ежедневна работа и рутина, ще забележите известна яснота относно менталното си здраве и благополучие. Това е сфера от живота ви, в която може да е трудно да поставяте граници, но когато Нептун стане ретрограден, ще бъдете способни да виждате нещата в друга светлина и евентуално да направите някои подобрения.

 

Скорпион

На 28 юни Нептун става ретрограден в 5-ия ви дом на креативността и удоволствието, предлагайки ви прозрение в тези сфери. Докато объркването и илюзиите бяха постоянно присъствие в живота ви напоследък, яснотата, която тази ретрограда ще донесе, ще ви позволи да видите нещата по различен начин.

 

Стрелец

Докато Нептун става ретрограден в 4-ия ви дом, ще започнете да изпитвате прозрение относно дома и семейството си. Напоследък беше предизвикателство да се свържете с реалността в тази област от живота ви, но тази ретрограда със сигурност ще облекчи някои от илюзиите, пред които сте изправени.

 

Козирог

На 28 юни Нептун става ретрограден в 3-ия ви дом на комуникацията и идеите, донасяйки потенциална яснота относно това как изразявате себе си чрез мислите и идеите си. Ако напоследък сте имали някои затруднения в общуването, този транзит ще разсее мрака – така че не се колебайте да изразявате мнението и мислите си.

 

Водолей

Когато Нептун е ретрограден във 2-рия ви дом на парите и притежанията, ще започнете да усещате яснота в сферата на финансите си. Това е идеалното време да обмислите навиците си за харчене – неща, които преди не са ви били ясни, сега ще започнат да придобиват смисъл.

 

Риби

На 28 юни Нептун, планетата на илюзиите и заблудите, ще стане ретроградна в първия ви дом на идентичността. Напоследък изпитвахте известно объркване как да изразявате себе си, но сега завесата се повдига и започвате да виждате нещата по-ясно.

 

Източник: Edna.bg

 

 


От категорията

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд-1654587709.png

Бургазлийката влиза в актьорския състав на филма Fairyland, в който режисьорски ...

18 авг. 2022 | 11:33

Йорданският принц Хюсейн се сгоди! Избранницата му не отстъпва по красота на кралица Рания

Кралица Рания със сина си и годеницата му
Сн. Туитър-1660830944.png

28-годишната Раджуа Халед Ал Саиф е завършила архитектура в Съединените ...

18 авг. 2022 | 16:54

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”-1660837720.jpg

Първото интервю, част от филма, ще бъде излъчено в предаването “Изотопия” по ...

18 авг. 2022 | 18:48

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица
(Галерия)

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица-1660834717.jpg

звънземни ли са създали културата на „Сансиндуей“? Къде се намира най-дългият ...

18 авг. 2022 | 17:58