Първия рожден ден на "Персона". От ляво надясно: Капка Амзина, Рут Колева, адреналинката Жана, Елен Колева, Златка Димитрова, Мадлена Иванова и Ива Дойчинова.

Рут Колева и Ива Дойчинова научиха как се разкрасява Елен Колева

11100 | 6 окт. 2015 | 16:09

Бившата адреналинка Жана и Есил Дюран бяха сред гостите за първия рожден ден на Център по естетика „Персона“

Първия рожден ден на "Персона". От ляво надясно: Капка Амзина, Рут Колева, адреналинката Жана, Елен Колева, Златка Димитрова, Мадлена Иванова и Ива Дойчинова.-1444137002.jpg-1444136993.jpgСпециалистите, които работят в Центъра по естетика.-1444136982.jpg

Вечерна глъч разтревожи охраната на американското посолство. В близост до строго охраняваната сграда се събра съзвездие от красиви и известни българки, почитателки на Центъра по естетика „Персона“. Поводът за светския шум бе първата годишнина на мястото за разкрасяване.

 

Сред дамите, стекли се да почетат собствениците Марина и Григорий Гаркуша бяха певиците Рут Колева и Есил Дюран, бившата адреналинка Жана, плейметката Златка Димитрова, първата „Мисис Баба“ Капка Амзина и Мадлен Иванова, носителка на титлата „Най-красиво тяло“ от конкурса „Мис Съмър Интернешънъл“ в Колумбия.


Присъстващите наобиколиха да разпитват актрисата Елен Колева, която е лице на любимата процедура на Мадона - „Интрасютикълс“ (насищане на кожата с кислород, витамини, хиалурон и други полезни за свежестта й вещества) за перфектния й тен.


Водещата на събитието – Ива Дойчинова от ФМ+ представи ПЕРСОНАлно всички специалисти от центъра: Магдалена Банчева, една от малкото у нас с диплома за топ козметик от Международната асоциация на козметиците - INFA и преподавател на нови кадри, Цветелина Бижева, докторант по рехабилитация и кинезитерапия към Националната спортна академия магистър по неврология от Медицинския университет в София. За „Персона“ работи и Владимир Каменов, серитифициран в Лондон специалист по шиацу масаж, също преподавател в НСА.


По случай първия си рожден ден Центърът по естетика направи подарък на себе си и на клиентите си - новият медицински апарат за борба с целулита, двойната брадичка и отпуснатата кожа – Venus Legacy. „Персона“ е един от малкото салони в България, където вече работи този уред с революционна технология за борба с отпуснатата кожа.
Той комбинира 3 модерни технологии - мултиполярна радиочестота, пулсиращо магнитно поле и VariPulse™.


За да сподели своя опит специален гост на събитието беше дерматологът от Русия д-р Олеся Велинова. „Макар че, е съвсем нова техология, произведена едва през миналата година Venus Legacy е тотален хит в Москва“, сподели лекарката. И добави, че клиентите го търсят именно заради бързите и задържащи се резултати. Д-р Велинова демонстрира на живо действието на новия апарат за моделиране на тялото и лицето.


От категорията

Борис Джонсън е пръскал държавна пара по любовници?

Борис Джонсън е пръскал държавна пара по любовници?-1588075212.jpg

Близкото до управляващата Консервативна партия издание публикува на сайта си ...

23 юни 2022 | 14:21

Камила откровено за живота си: С Чарлз седим и четем книгите си в различни ъгли на една и съща стая

Сн. Инстаграм-1655985598.png

Наблюдавана съм отблизо толкова дълго време, че просто трябва да намериш начин ...

23 юни 2022 | 14:58

Мариан Вълев-Куката - в пилотната кола на юбилейното Премиум Рали София-Свети Влас
(Галерия)

Мариан Вълев-Куката - в пилотната кола на юбилейното Премиум Рали София-Свети Влас-1656049375.jpg

Конвоят от зрелищни автомобили ще финишира на 25 юни (събота) в 18,30 ч. на ...

24 юни 2022 | 08:40

Йоанна Драгнева получи песен-подарък
(Видео)

Йоанна Драгнева получи песен-подарък-1656016011.png

Новата версия на BABY е в специален ремикс на Росен Стоев

23 юни 2022 | 23:26