Вече сме ви разказвали за Нина Тодорова и нейния вкусен кулинарен блог Kulinaria.net. Днес с Нина ще ви покажем една свежа пролетна рецепта за салата от маруля с козе сирене и кедрови ядки.
Необходими продукти:
50 г маруля
100 г козе сирене
15 г кедрови ядки
50 г лоло росо
35 г сушени домати
балсамов оцет на вкус
зехтин на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Почистваме, измиваме и накъсваме на едро марулята и лоло росото, и ги овкусяваме със зехтин, балсамов оцет и сол на вкус.
Добавяме сушените домати и кедровите ядки. Разбъркваме внимателно.
Козето сирене запичаме внимателно на грил и след това поставяме в салата. Сервираме.
Бон апети!