Съвременните хареми

18253 | 23 ян. 2015 | 18:21

Събличаха се толкоз красиво, колкото и красиво се обличаха


Богатите освен богатството си обичат всичко, което то им доставя. Жени, например.

 

И Леонардо ди Каприо падна в харема. Беше засечен с десетина девойки в частен тузарски курорт. Не на Сейшелите, Малдивите, Акапулко - те са конфекция, продукт за масово ползване. В лукс обстановката красавиците се разположиха в апартаментите си, разопаковаха багажи и тела, превърнаха залива в хамам и се почнаха снимките в мрежите. Леонардо ди Каприо с брада – подготвя следваща роля, - момичетата с бански. Това е ярко доказателство: знаели са, че ги снимат. Че ще цъфнат в мрежите, вероятно и в полезрението на мама и татко. Макар че съвременните родители са като древните: и тогава, и сега попадналото в харема съкровище осигурява и повече просперитет, и повече доволство от избора на султана.

 

В подобни харемски демонстрации се набута и Джак Никълсън, този ненаситен сатир, чиято слава може да засенчи единствено Джон Малкович (според анкета на фенки) - само че Малкович не купонясва в активна плътска среда. Джак Никълсън, както и Том Джонс бяха отявлените демонстранти на собствените си завоевания. Както и хиляди богати, но не толкоз известни чукачи по света.

 

„Вълкът от Уолстрийт“ не донесе „Оскар“ на Леонардо ди Каприо. Според сериозни киноексперти той няма харизмата, нито голямото привличане на иначе не толкоз големи носители на световния приз. И журито, и публиката го отместват. Гласовете не стигат въпреки великолепните превъплъщения. Е, как да не развиеш комплекси!

 

Парите осигуряват естетиката на харемите, редовната смяна на партньорките, сезонната доставка на нова стока от всички борси по света. Но не осигуряват харизмата „Оскар“. Да качиш харема си на частния самолет, да го разположиш в рая и да знаеш, че така или иначе ще бъдеш сниман - това е болезнена дисфункция на самочувствието. Опит за наваксване на признание. Чукането като другото лице на зависимостта.

 

Хейтърите с по-малките си възможности оплюха случката. В плювките се видя много завист – който поддържа харем, поддържа присъда. Злобарите не пожелаха да видят, че светът постепенно става харем. За жалост или радост на мама и татко.

 

Светът се сдоби с повече свобода. Технологиите, тези безсънни вампири, ускоряват срещи (и разлъки). Осигуряват по-бързата доставка на удоволствия. Рутят стари морални модели. Семейството, например. Или патинираната вярност във връзката. Няма свещено съвкупление, защото няма един партньор. Подкокоросан от падането на граници - във всякакъв смисъл, - светът започна да разлага старите си вериги, за да си осигури повече смисъл. Технологиите развиха не само възможностите, развиха сексуалната алчност.

 

Хиляди наши момичета предпочитат така наречените семейни начала. Но това е само етап от едно възможно-невъзможно възпроизводство. Много преди да родят, все повече родни хубавици се омагьосват от колективното начало. Има секс, няма обвързване. Има кратки пътешествия, защото дългите смаляват избора. Свободата е тъкмо в бързия плътски набег. По-богатата плячка осигурява по-богата биография.

 

Зададе се къмпинговият секс. Палатките, караваните, дюните и лунната пътека - има си хас без нея - постилат кратката форма, осигуряват безпроблемно времево пътуване с предизвестен край: до следващия лагер, експедиция, фестивал. До следващата колективизация на природните дадености, които са гладни, особено в онази хубава възраст, когато всеки секс е хубав. Нашите момичета не се боят от харема, защото го поддържат. Понякога са на щат, понякога на граждански договор. Да попаднеш в харема, е дори награда, защото „Оскар“ не е единствената. Има и по-златни фигури, от които светът блести.

 

Светът е харем, когато го води доброволният избор. Затова се множат лагерите на единомислещите. Затова се роят междуполовите връзки, превърнати в нов тласък на сексуалната психопатология, понякога в любов. Роят се гей браковете, лесбийските общества. Моя колежка припаднала, когато дъщеря й попитала: „Мамо, да се оженя или да се омъжа?“ Уточних, че девойката е пробутала стар виц. А колежката уточни, че съм стар глупак. Стар, семеен, разведен, верен на статуквото глупак.

 

Светът постепенно придобива харемско поведение. Този харем е по-хубав, защото няма евнуси, няма контрол. Не се осланяш само и единствено на султана. Някога той посещавал девойката веднъж в годината, толкоз смогвал милият. Днес девойките посещават избора си при всяка възможност, особено ако е търсена. Всеки е султан, макар и за една нощ.

 

Светът ни предлага пищни колективни форми на най-неочаквани места. В един хотел на Халкидики долетя швейцарец с тъмен балкански произход и осем светлолики хубавици. Събличаха се толкоз красиво, колкото и красиво се обличаха. Превръщаха плажа в нуди пространство, а собственикът на хотела попита швейцареца дали с всяка от тях прави „така-така“. Мистър „така-така“ даде положителен отговор и всички наоколо, които наблюдаваха тази руса красота, заболяха от ускорена завист. Даже в едно забутано село като Крапец (с великолепен хотел на мой приятел) пристигна руснак на възрастта на Леонардо ди Каприо в компанията на три момичета. Скромният харем се къпеше топлес в басейна, което ускоряваше укоризнените погледи на съпругите и въздишките на съпрузите. Превръщаха басейна в храм за богини, а сънищата - в божествен хамам. При това султанът се оказа щедър и едно от ваянията цяла нощ пя българо-руски химни на плажа. Толкоз мощно, че ни напомни силата на Червената армия.

 

Джак Никълсън е самотен, обяви преди дни „Дейли мейл“. И Леонардо ди Каприо е самотен. Харемът освен всичко друго обича да си отмъщава.

 


Още по темата

Сексуалният регулатор

Карикатура - Анри Кулев-1421333232.jpg

Великите чукачи са оставени сами на себе си

15 ян. 2015 | 16:46

Особености на празничния секс

Карикатура на Анри Кулев-1418921069.jpg

Представете си секс в зимния кошмар, под дебелите китеници

18 дек. 2014 | 18:43

Внимание, шпионка!

-Clipboard05sdsdsd_1197x800.jpg

Жените в харема са били разузнавачки

20 ноем. 2014 | 16:11

Повече от 20 жени?

Рисунка - Анри Кулев.-1421061201.jpg

Броенето опорочава мисията на оптимиста

13 ноем. 2014 | 15:38

Акселерацията, чиновнико!

-Clipboard02adfewrger.jpg

Сексът дебне отвсякъде

9 окт. 2014 | 15:02

Най-важното

Според вицепремиера е нещо положително, когато един екип си отправя критики

Мария Габриел категорична: Кабинетът "Денков-Габриел" ще бъде стабилен

Мария Габриел категорична: Кабинетът "Денков-Габриел" ще бъде стабилен-Mariya-Gabriel-Snimka--MVnR_1701280919.jpg

Ден на отворените врати за студенти се проведе в Министерството на външните ...

2 дек. 2023 | 18:19

Финансовата сметка на държавата отдавна е изпусната с твърде големи социални разходи, твърди бившият финансов министър

Владислав Горанов: Бюджетът ще бъде подкрепен, защото алтернативата е нови избори

Владислав Горанов: Бюджетът ще бъде подкрепен, защото алтернативата е нови избори-1644942600.jpg

Ръководството на държавните финанси вярва в съществуването на това, че може да ...

2 дек. 2023 | 22:23

България е критикувана за "отблъскване" на мигранти към Турция

Австрийска медия: България е сляпо петно в ЕС, когато става въпрос за безопасността

Австрийски медии критикуват България за "отблъскване" на мигранти към Турция-Snimka--Anadolskata-agentsiya_1695807487.jpg

На електронния сайт на Австрийското радио и телевизия ОРФ е публикуван обзор ...

2 дек. 2023 | 19:28

Как нашият подуправител може да направи далавера под тези няколко шапки, възмущава се лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов пред младите: На ГЕРБ мога да се карам само аз, на мен - никой!

Бойко Борисов пред младите: На ГЕРБ мога да се карам само аз, на мен - никой!-Boyko-Borisov-pred-mladite--Na-GERB-moga-da-se-karam-samo-az--na-men---nikoy-_1701524380.jpg

Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Казвам ...

2 дек. 2023 | 12:33

Време е да си седнем на задниците, да помълчим и да се държим по-конструктивно, казва съпредседателят на ДБ

Христо Иванов: Имаме стратегическо сътрудничество с ГЕРБ, партньорство с ПП, подкрепяме кабинета

Христо Иванов подчерта стратегическото сътрудничество с ГЕРБ-Hristo-Ivanov--Kakva-e-alternativata-na-sglobkata---da-hvarlim-stranata-pak-v-parlamentarna-kriza--_1699271752.jpg

“Демократична България” трябва да дефинира дългосрочните цели на страната от ...

2 дек. 2023 | 12:59

Българският държавният глава направи изказване на Срещата на върха за климата по време на COP 28

Президентът Румен Радев: Преходът към зелена икономика не трябва да води до компромиси

Президентът Румен Радев: Преходът към зелена икономика не трябва да води до компромиси-Prezidentat-Rumen-Radev--Prehodat-kam-zelena-ikonomika-ne-tryabva-da-vodi-do-kompromisi_1701515550.jpg

Екстремните климатични явления налагат решителни действия, посочи той и ...

2 дек. 2023 | 13:11

Сякаш започваме нещо, само, за да не го завършим

Кеворк Кеворкян: Недовършеняци с две леви ръце

-1461834919.jpg

Всяка година, всеки сняг връща България сто години назад, но никой вече не ...

2 дек. 2023 | 17:37

Американците са съобщили на Зеленски, че преговорите ще продължат с него или без него

Сиймур Хърш: Герасимов и Залужни преговарят за мир

Сиймур Хърш: Герасимов и Залужни преговарят за мир-Siymur-Harsh--Glupostta-na-Prigozhin-zasili-pozitsiite-na-Putin_1688123144.jpg

Според различни източници Путин не би възразил срещу споразумение, което ...

2 дек. 2023 | 19:55

Рреме е за директно дарителство към можещите, знаещите и правещите

Кметовете на Бургас и Плевен са сред първите, дарили по една заплата за ,Мама и Аз‘

Кметовете на Бургас и Плевен са сред първите, дарили по една заплата за ,Мама и Аз‘ -Kmetovete-na-Burgas-i-Pleven-sa-sred-parvite--darili-po-edna-zaplata-za--Mama-i-Az--_1701509599.jpg

Приемаме единствено поименни дарения, прозрачно, само по банков и електронен ...

2 дек. 2023 | 11:25