Карикатура - Анри Кулев

Сексуалният регулатор

15603 | 15 ян. 2015 | 16:46

Великите чукачи са оставени сами на себе си


Трябва ли да съдим сексуалния брояч? Известно е, той не радва занаята. Вместо да постига качество, цапа великото тайнство с числа. И защото в тая работа не се назначават счетоводители, преувеличава. Надува сметката и си вярва. Предприятието му винаги излиза на плюс. Сексуалният простак парадира.

 

И у нас виреят едни шишковци, публични самохвалковци. Декларират пътешествия с по хиляда и повече жени. Дефилират сексуалната си ненаситност.

 

На всичко отгоре нашите говорещи пишковци откриват света. Обявяват, че сексът започва от тях, а милионите, родени до този момент, са заченати единствено с Божията воля. Даже присвояват авторството на автентични пози. Декларират патент за притежание на изобретателност, каквато в позиционното битие на секса отдавна не съществува, защото сексът отдавна се е самоограничил в геометрично-физичното си разположение.

 

Появиха се желаните мачовци от ново поколение. Метросексуални в повечето случаи. Защото новата школа на грубияните, по-скоро известни като мъжете от гората или дървосекачите, небръснати, небрежни към облеклото и доста яки, антиподи на лъскавите юпита, още не е завзела родните подиуми. Дървосекачите, тръгнали от САЩ, рано или късно ще дойдат. Все пак Америка не е на една ръка разстояние.

 

За жалост от публичните изявления на лъмбърите (от англ. - дървен материал, вехтории) става ясно, че и те са пионери в областта на сексуалните занимания. И те, въпреки младостта си, претендират за авторство. От което става ясно, че сексуалният компенсатор няма възраст.

 

Сексът е по-стар от човека. Появил се е на Земята преди 385 млн. години според сп. „Нейчър“. Първи чрез чифтосване се размножавали древни костни риби, дълги не повече от 10 см. Женската имала твърда структура и дупка, подобна на ренде за сирене, към която мъжкият се прикрепвал с кроткия си, но твърд израстък, уточнява ръководителят на екипа от университета „Флиндър“ в Австралия проф. Джон Лонг. С времето сексът на рибите им писнал и те взели да си изхвърлят яйцата във водата, където били оплождани. Такава досада от секса, че технологията не е променена до ден днешен! Макар че няма нищо по-скучно от това да си изхвърлиш яйцата и някой, минавайки случайно, да ги оплоди. Това за откривателите на секса.

 

Днес децата на акселерацията, които се освобождават от тягостната си девственост в девети клас (и по-рано), също заживяват с чувството, че са първооткриватели на секса. Ще им трябва време да повярват, че това е масово занимание, благодарение на което човечеството не е заприличало на риба. Рибата е на друго място. Даже в повечето случаи се опитва с уста, за да се установи дали не мирише на морска сол.

 

Кой поддържа славата на сексуалните счетоводители? Както в Англия има добросъвестни експерти, някои от тях и кралски съветници, които са изследвали дамското бельо, така пак в Англия се пазят достатъчно датирани ръкописи за сексуалните подвизи на героите. Защото героите освен на бойното поле е задължително да печелят битки и в леглото.

 

Голямото броене започва от източните императори, някои от които имали хареми с осемстотин жени и четиристотин наложници. Ето, това е вътрешноеротичен егоизъм. Да държиш хиляда и двеста жени в оргазмен недоимък, жертвите да се надяват рибният пасаж да ги навести веднъж на две години, е сексуален терор. Никакъв паритет на потребностите.

 

С други думи, славата се държи от свидетелките. От техните подробни разкази, някои с такива подробности, че събирачите на подобни архиви видимо се изчервявали, особено през Викторианската епоха, когато било задължително всеки по-солен намек да изчервява обществото. Благодарение на самоотвержени историци, чиито имена се пазят в дълбинната научна среда, знаем какво се е случвало в харемите, например. Султаните нямало какво да се хвалят, високите оценки идвали от жените. Без да съзнават, те попълвали с разказите си архивите. Някои от тях останали в аналите и с имената, и с делата си. Включително и със собствените си анали.

 

Най-верни към дневниците, истински извори на знание днес, били началничките на харемите, по-известни като Валиде султан. Благодарение на тях знаем какви са ги вършили девойките от личния състав, както и тези, които велможите подарявали на султана. По десет-двайсет наведнъж, все пленнички или купени от пазара за робини в Истанбул. Щедри подаръци от знатните гости. От тях също са запазени свидетелства. Четенето им може да ви докара до транс. Ако това е думата.

 

Европейските записвачи на еротичното са къде по-умерени. Разни декамерони, сатирикони и на практика свенливокони едва тачват материята. „Кама сутра“ е недостижим паметник. Нашите не се взират в позите. Беден речник, особено за детайлите. Затова се явява и романтизмът. Великите чукачи са оставени сами на себе си. На собствената си реклама. Те са първообразите на сексуалния счетоводител.

 

Българският сексуален размах не може да се конкурира нито с източните практики, нито със султанската разточителност. Ние сме се развивали на скромна моногамност, а хиляди жени умирали с вкуса само на една риба в живота си. Тази историческа нечестност активира по-нататъшното възстановяване на загубите. Сексуалният недоимък се компенсира със счетоводни отчети. Затова дойдоха броячите. Те са заложени в миналото. И освен че трябва да не ги съдим, трябва да ги осмислим. Те, тия ненаситни роби на числата, всъщност възстановяват равноправието. Постигат го, като осигуряват повече риба на гладните.

 


Още по темата

Особености на празничния секс

Карикатура на Анри Кулев-1418921069.jpg

Представете си секс в зимния кошмар, под дебелите китеници

18 дек. 2014 | 18:43

Гледай и живей

Раздялата, или да смъкнеш ципа-g45674e56e4y6e5s56.jpg

Раздялата, или да смъкнеш ципа

18 септ. 2014 | 14:28

Книжният капан

плаж, секс-fghfghg.jpg

Той не люби, той предлага духовен круиз

21 авг. 2014 | 15:01

Помагало

Грейнаха масивите!

Грейнаха масивите!-fhsdgfhdfghfdg476567568.jpg

Художниците открай време се взират в красивите завои на плътта

8 авг. 2014 | 12:51

Повече от 20 жени?

Рисунка - Анри Кулев.-1421061201.jpg

Броенето опорочава мисията на оптимиста

13 ноем. 2014 | 15:38

Гледай и прилагай

-Clipboard13s_1024x715.jpg

Гледането е част от философията на родилния конструкт

6 юни 2014 | 12:10

Най-важното

Според вицепремиера е нещо положително, когато един екип си отправя критики

Мария Габриел категорична: Кабинетът "Денков-Габриел" ще бъде стабилен

Мария Габриел категорична: Кабинетът "Денков-Габриел" ще бъде стабилен-Mariya-Gabriel-Snimka--MVnR_1701280919.jpg

Ден на отворените врати за студенти се проведе в Министерството на външните ...

2 дек. 2023 | 18:19

Финансовата сметка на държавата отдавна е изпусната с твърде големи социални разходи, твърди бившият финансов министър

Владислав Горанов: Бюджетът ще бъде подкрепен, защото алтернативата е нови избори

Владислав Горанов: Бюджетът ще бъде подкрепен, защото алтернативата е нови избори-1644942600.jpg

Ръководството на държавните финанси вярва в съществуването на това, че може да ...

2 дек. 2023 | 22:23

България е критикувана за "отблъскване" на мигранти към Турция

Австрийска медия: България е сляпо петно в ЕС, когато става въпрос за безопасността

Австрийски медии критикуват България за "отблъскване" на мигранти към Турция-Snimka--Anadolskata-agentsiya_1695807487.jpg

На електронния сайт на Австрийското радио и телевизия ОРФ е публикуван обзор ...

2 дек. 2023 | 19:28

Как нашият подуправител може да направи далавера под тези няколко шапки, възмущава се лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов пред младите: На ГЕРБ мога да се карам само аз, на мен - никой!

Бойко Борисов пред младите: На ГЕРБ мога да се карам само аз, на мен - никой!-Boyko-Borisov-pred-mladite--Na-GERB-moga-da-se-karam-samo-az--na-men---nikoy-_1701524380.jpg

Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Казвам ...

2 дек. 2023 | 12:33

Време е да си седнем на задниците, да помълчим и да се държим по-конструктивно, казва съпредседателят на ДБ

Христо Иванов: Имаме стратегическо сътрудничество с ГЕРБ, партньорство с ПП, подкрепяме кабинета

Христо Иванов подчерта стратегическото сътрудничество с ГЕРБ-Hristo-Ivanov--Kakva-e-alternativata-na-sglobkata---da-hvarlim-stranata-pak-v-parlamentarna-kriza--_1699271752.jpg

“Демократична България” трябва да дефинира дългосрочните цели на страната от ...

2 дек. 2023 | 12:59

Българският държавният глава направи изказване на Срещата на върха за климата по време на COP 28

Президентът Румен Радев: Преходът към зелена икономика не трябва да води до компромиси

Президентът Румен Радев: Преходът към зелена икономика не трябва да води до компромиси-Prezidentat-Rumen-Radev--Prehodat-kam-zelena-ikonomika-ne-tryabva-da-vodi-do-kompromisi_1701515550.jpg

Екстремните климатични явления налагат решителни действия, посочи той и ...

2 дек. 2023 | 13:11

Сякаш започваме нещо, само, за да не го завършим

Кеворк Кеворкян: Недовършеняци с две леви ръце

-1461834919.jpg

Всяка година, всеки сняг връща България сто години назад, но никой вече не ...

2 дек. 2023 | 17:37

Американците са съобщили на Зеленски, че преговорите ще продължат с него или без него

Сиймур Хърш: Герасимов и Залужни преговарят за мир

Сиймур Хърш: Герасимов и Залужни преговарят за мир-Siymur-Harsh--Glupostta-na-Prigozhin-zasili-pozitsiite-na-Putin_1688123144.jpg

Според различни източници Путин не би възразил срещу споразумение, което ...

2 дек. 2023 | 19:55

Рреме е за директно дарителство към можещите, знаещите и правещите

Кметовете на Бургас и Плевен са сред първите, дарили по една заплата за ,Мама и Аз‘

Кметовете на Бургас и Плевен са сред първите, дарили по една заплата за ,Мама и Аз‘ -Kmetovete-na-Burgas-i-Pleven-sa-sred-parvite--darili-po-edna-zaplata-za--Mama-i-Az--_1701509599.jpg

Приемаме единствено поименни дарения, прозрачно, само по банков и електронен ...

2 дек. 2023 | 11:25