Чакаме го до седмици в България, той пропуска снимките на „Непобедимите 4“ в Гърция

Слай се пенсионира с филм, сниман у нас

2180 | 6 окт. 2021 | 11:42

Предава щафетата на Джейсън Стейтъм, няма повече да ръководи поредицата


Да намали темпото и броя екшън сцени, заснети пред камера – това ще предприеме холивудският ас Силвестър Сталоун с четвъртия филм от поредицата „Непобедимите“. Актьорът, който даде ход на един от най-грандиозните франчайзи, посветени на експлозиите, е ограничил до минимум участието си в създаването на новото заглавие. Въпреки че до този момент той бе сред основните диригенти на „Непобедимите“, като беше автор на сценариите и дори дирижира първия филм, този път Слай ще се изяви само като актьор.

 

Неговият герой Барни Рос обаче също няма да е толкова централна фигура в сюжета, като вместо това светлините на прожекторите ще гледат към персонажа на Джейсън Стейтъм.

 

За това, че Сталоун няма да има толкова активно участие в снимачния процес, колкото сме свикнали досега, говори фактът, че 75-годишната звезда няма да пътува с останалите от екипа до Гърция. В южната ни съседка се предполага, че ще се заснемат немалка част от сцените за продукцията.

 

Клапата за „Непобедимите 4“ щракна преди седмица във Великобритания. Въпреки това графикът на Слай му позволи да намери време за спортното състезание Arnold Classic, посветено на неговия добър приятел и колега Арнолд Шварценегер. На събитието Сталоун присъства заедно с Долф Лундгрен, който също ще се завърне в екшън франчайза.

 

До края на месеца звездният каст на „Непобедимите“ се очаква да пристигне и в България. За втори път от началото на пандемията досега на наш терен ще посрещнем и холивудската красавица Меган Фокс. От началото на ноември следващото поколение екшън герои ще се отправят и към Солун, като към момента се предполага, че именно Сталоун и Лундгрен ще пропуснат снимките в слънчева Гърция.

 

Припомняме, че „Непобедимите“ не е първата поредица, от която Слай се оттегля. По-рано той обяви, че повече няма да го видим и в образа на Роки, който той възстанови за поредицата „Крийд“. Преди пандемията пък звездата представи и последният филм от „Рамбо“. Самият актьор не е коментирал публично дали планира скоро да се оттегли от играта пред камера. Въпреки това към момента е известно, че след „Непобедимите“ той ще се снима в поне още един екшън - Little America.


От категорията

Линда Петкова - неподходящо облечена както в Рим, така и на приема за 24 май в София
(Галерия)

Линда Петкова - най-лошо облечената дама в делегацията в Рим и на приема за 24 май в София
-1653478456.png

На приемът по случай 24 май, даван от президента се отличаваха три дами. ...

25 май 2022 | 14:19

Как Олбрайт, Меркел и Мишел Обама прикриват недостатъците на фигурите си. Какво да научи Линда…
(Галерия)

Мадлин Олбрайт, Линда Петкова, Ангела Меркел-1653493009.png

Меркел прикрива фигурата си със сака с панталони. Г-жа Макрон носи шалове, за ...

25 май 2022 | 15:41

Бащата на Меган получи масивен инфаркт, дни преди да посети Лондон за платинения юбилей на кралицата
(Галерия)

Бащата на Меган получи масивен инфаркт дни преди да посети Лондон за платинения юбилей на кралицата-1653464652.png

След седмица той щеше да сбъдне мечтата си да посети двореца Уиндзор, ...

25 май 2022 | 10:38

Азис отново стана татко, радва се на син
(Галерия)

Азис отново стана татко, радва се на син-1653478890.png

Кралят на фолка има пораснала дъщеря от приятелката му Галя

25 май 2022 | 14:41