Справедливият пол

16086 | 20 февр. 2015 | 13:01

Бисексуалните бавно, но упорито формират третия пол


Третият пол ни преследва, формира се по-бързо от всички предсказания. Дори философите не могат да обяснят неговата доктрина - засега се задоволяват с неговата природа.

 

Сериозни социологически и други изследвания ни приближават към явлението. Опитват се да го обяснят, но всяка дефиниция е все още далече от обобщението.


Човечеството консумира поведението на третия пол в практиката. Той бавно моделира не само собственото си противоречие - моделира нашата неизбежност да го приемем, да го обслужим и да го венчаем за себе си, ако си нямаме друго занимание. Бисексуалните бавно, но упорито формират третия пол - първо, заради потребността си, второ, заради социалната слободия, трето, заради ген ните модификации. На всичко отгоре им помага невронауката.

 

Която доказа, че генната програма е дълбоко заложена в сексуалното предпочитание. Неслучайно хомосексуализмът в Древна Гърция е бил обществена норма, етичен координатор, не само морална категория с всички нюанси на своите разпоредби, а и - преди всичко! - генно програмиране. На Господа или природата, както и да се нарича нашият Създател.

 

Третият пол обърква норматива, вековните полови разпознавания. Свободата, подпомогната от необятното комуникативно статукво и от неуморимите технологични придобивки, осмисля не само появата на новото сексуално битие, тя осмисля новите типажи.

 

Вече има транссексуален - най-красивите тайландки са мъже, метросексуален - мъжът мечта на козметиката, спорносексуален - жените пишкат прави, ретросексуален - епилацията е предимно по еротични причини, типът „брадат дървосекач“ и др. Тънкостите между тях постепенно изчезват; така се явява третият пол с претенцията да доминира и да бъде признат по всички правила на природата. „Сред ретросексуалните има както поети, така и секачи“, отбелязва изследователят Марк Симпсън. В Мексико момчетата от „левия тротоар“ печелят от сексуалното любопитство, танцуват голи, радват туристите, а в заведенията работят три тоалетни - мъжка, женска и за третия пол.

 

Науката се опитва да ги разгадае. Открива, че първопричината е в несправедливото натоварване на ловеца. Неведнъж представителите на този конструкт заявяват, че са се отървали от предназначението си на оплодители, че са постигнали повече справедливост.

 

Че са изневерили на централната нервна система, че вече не се възбуждат от „стария“ обект, че либидото им не се интересува нито от основния сексуален програматор в съзнанието, още по-малко от периферния - категории, които довчера бяха категорични. Които не различаваха и не предсказаха появата на предпочитащите писоара пред чинията. Науката все пак се съгласи, че миниатюрни субстанции в удивително малки концентрации в мозъка от рода на пикомол или наномол на милилитър диктуват нашето здраве, както и нашата полова диференциация.

 

Третият пол избяга не само от предназначението на ловуващите групи, той постигна повече душевен комфорт. Например постигна спокойствие, повече положителна енергия, повече междувидова доброта, защото на практика той се освободи от високия тестостерон, който отключва агресията. Лекарите все по-често попадат на т.нар. геном 46ХХ-мъже, свойствен на теория единствено на женския пол (по доц. Валентин Иванов, началник на Катедрата по ендокринология и пулмология във ВМА).

 

В цялото това многообразие най-малко са учудени пластичните хирурзи. Те, за да бъдем по-точни, са във възторг - предимно материален. Последователите на д-р Енчев завладяват света, откриват все нови клиники и технологии, уредите за корекции са от висотата на космическите апарати, а откритията на невронауката директно реставрират многообразието на световната човешка фауна. Ние сме били родени по-свободни, отколкото са ни внушавали църковните догми, обществените доктрини, моралните щампи. Да признаеш третия пол в цялото му многообразие, е все едно да признаеш смъртта на миналото. Затова ще чуваме все по-често: „Мили родители, да се оженя или да се омъжа?“ Ако отговорът е правилен, катастрофата с ненормалното роене на човечеството може да бъде преодоляна. 

 

От каква несиметричност на отношенията се отървава третият пол? От вековното предназначение на мъжа. От неговата осеменяваща роля. От неговите задължения на производител на семена, които освен всичко друго трябва да положи в правилната нива. При това сеитбата изисква и физическа подготовка. Да забиеш семето в друга посока, е само източна практика - лекар от Девин установи защо след три години брак една красива помакиня не успява да забременее въпреки уверенията, че прави с мъжа си редовен секс. Установи, че сексът не е редовен, а малко по-надолен.

 

Наистина справедливо ли е предназначението на мъжа? Първо да ловува, после да опложда и накрая да храни. Да бъде верен, независимо че самката е превърната на лелка. Справедливо ли е с времето самолетът да изпитва засечки? Справедливо ли е пилотът да включва при празен резервоар? На всичко отгоре самолетът трябва да излети, колкото и да е размазана пистата. Да държи навигационната кула високо изправена. Да следва предначертания курс. Да достигне крайната дестинация. Да не каца на друга писта въпреки вопиющата необходимост от нова стюардеса. Да не бърза, да не попада в турбуленции. Да ползва и презерватив. Накрая пък и да почерпи.

 

Върху клитора, това вълшебно копче, заради което светът е изживял стотици войни, Господ е разположил 8000 нервни окончания. Върху главата на пениса - 4000. Това справедливо ли е?

 

Ето защо ще се редят опашките пред  писоарите!


От категорията

Академията за мода присъди наградите Златна игла 2023! Дизайнер на годината е Радостина Долапчиева
(Видео)

Проф. Любомир Стойков заедно с дизайнерите - носители на приза „Златна игла 2023“.-Prof--Lyubomir-Stoykov-zaedno-s-dizaynerite---nositeli-na-priza--Zlatna-igla-2023-_1701346789.jpg

Албена Александрова и Кирил Чалъков бяха удостоени с приза за четвърти път

30 ноем. 2023 | 14:17

Тамара Глоба: Три зодии ще се радват на щастие и пари до дни

Тамара Глоба: Три зодии ще се радват на щастие и пари до дни-Tamara-Globa-za-2023--Mart-shte-dade-na-Rusiya-silni-sayuznitsi--v-kraya-na-godinata-shte-zapochnat-pregovori_1672297339.jpg

Телците да се фокусират върху семейството. Раци, през декември пред вас ще се ...

1 дек. 2023 | 15:17

Васил Найденов пя за Code Health TV и Бала на лекарите „Благодарим ви, че ви има!“
(Галерия)

Васил Найденов пя за Code Health TV и  Бала на лекарите „Благодарим ви, че ви има!“  -Vasil-Naydenov-pya-za-Code-Health-TV-i-Bala-na-lekarite--Blagodarim-vi--che-vi-ima--_1701516504.jpg

Акцент на вечерта беше благотворителността. Съвместната инициатива на Столична ...

2 дек. 2023 | 13:26

Силна магнитна буря удари Земята

Силна магнитна буря удари Земята-NOAA--Vrahlita-ni-moshtna-magnitna-burya_1691219387.jpg

Според дългосрочната прогноза се очаква смущенията да продължат през почивните ...

1 дек. 2023 | 17:11

Най-важното

Според вицепремиера е нещо положително, когато един екип си отправя критики

Мария Габриел категорична: Кабинетът "Денков-Габриел" ще бъде стабилен

Мария Габриел категорична: Кабинетът "Денков-Габриел" ще бъде стабилен-Mariya-Gabriel-Snimka--MVnR_1701280919.jpg

Ден на отворените врати за студенти се проведе в Министерството на външните ...

2 дек. 2023 | 18:19

Финансовата сметка на държавата отдавна е изпусната с твърде големи социални разходи, твърди бившият финансов министър

Владислав Горанов: Бюджетът ще бъде подкрепен, защото алтернативата е нови избори

Владислав Горанов: Бюджетът ще бъде подкрепен, защото алтернативата е нови избори-1644942600.jpg

Ръководството на държавните финанси вярва в съществуването на това, че може да ...

2 дек. 2023 | 22:23

България е критикувана за "отблъскване" на мигранти към Турция

Австрийска медия: България е сляпо петно в ЕС, когато става въпрос за безопасността

Австрийски медии критикуват България за "отблъскване" на мигранти към Турция-Snimka--Anadolskata-agentsiya_1695807487.jpg

На електронния сайт на Австрийското радио и телевизия ОРФ е публикуван обзор ...

2 дек. 2023 | 19:28

Как нашият подуправител може да направи далавера под тези няколко шапки, възмущава се лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов пред младите: На ГЕРБ мога да се карам само аз, на мен - никой!

Бойко Борисов пред младите: На ГЕРБ мога да се карам само аз, на мен - никой!-Boyko-Borisov-pred-mladite--Na-GERB-moga-da-se-karam-samo-az--na-men---nikoy-_1701524380.jpg

Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Казвам ...

2 дек. 2023 | 12:33

Време е да си седнем на задниците, да помълчим и да се държим по-конструктивно, казва съпредседателят на ДБ

Христо Иванов: Имаме стратегическо сътрудничество с ГЕРБ, партньорство с ПП, подкрепяме кабинета

Христо Иванов подчерта стратегическото сътрудничество с ГЕРБ-Hristo-Ivanov--Kakva-e-alternativata-na-sglobkata---da-hvarlim-stranata-pak-v-parlamentarna-kriza--_1699271752.jpg

“Демократична България” трябва да дефинира дългосрочните цели на страната от ...

2 дек. 2023 | 12:59

Българският държавният глава направи изказване на Срещата на върха за климата по време на COP 28

Президентът Румен Радев: Преходът към зелена икономика не трябва да води до компромиси

Президентът Румен Радев: Преходът към зелена икономика не трябва да води до компромиси-Prezidentat-Rumen-Radev--Prehodat-kam-zelena-ikonomika-ne-tryabva-da-vodi-do-kompromisi_1701515550.jpg

Екстремните климатични явления налагат решителни действия, посочи той и ...

2 дек. 2023 | 13:11

Сякаш започваме нещо, само, за да не го завършим

Кеворк Кеворкян: Недовършеняци с две леви ръце

-1461834919.jpg

Всяка година, всеки сняг връща България сто години назад, но никой вече не ...

2 дек. 2023 | 17:37

Американците са съобщили на Зеленски, че преговорите ще продължат с него или без него

Сиймур Хърш: Герасимов и Залужни преговарят за мир

Сиймур Хърш: Герасимов и Залужни преговарят за мир-Siymur-Harsh--Glupostta-na-Prigozhin-zasili-pozitsiite-na-Putin_1688123144.jpg

Според различни източници Путин не би възразил срещу споразумение, което ...

2 дек. 2023 | 19:55

Рреме е за директно дарителство към можещите, знаещите и правещите

Кметовете на Бургас и Плевен са сред първите, дарили по една заплата за ,Мама и Аз‘

Кметовете на Бургас и Плевен са сред първите, дарили по една заплата за ,Мама и Аз‘ -Kmetovete-na-Burgas-i-Pleven-sa-sred-parvite--darili-po-edna-zaplata-za--Mama-i-Az--_1701509599.jpg

Приемаме единствено поименни дарения, прозрачно, само по банков и електронен ...

2 дек. 2023 | 11:25