Супергрупата Intelligent Music Project и Рони Ромеро с песен за семейства с репродуктивни проблеми

Парчето „Listen е част от последния албум на бандата - „The Creation“

Супергрупата Intelligent Music Project и Рони Ромеро с песен за семейства с репродуктивни проблеми

2088 | 18 апр. 2021 | 22:52

Именно битката с демографската криза е една от каузите на създателя на Intelligent Music Project и автор на всички песни на групата д-р Милен Врабевски


Българската супергрупа Intelligent Music Project, водена от своя основен вокалист Рони Ромеро (Rainbow), представи видеоклипа към песента „Listen“,  която е част от последния албум на бандата - „The Creation“.

 

Видео “Listen” - https://bit.ly/2QmMcUa

 

Видеото на „Listen“ е посветено на семействата с репродуктивни проблеми. Именно битката с демографската криза е една от каузите на създателя на Intelligent Music Project и автор на всички песни на групатад-р Милен Врабевски:

 

„Битката с демографската криза е едно от направленията, в които целенасочено инвестирам от много години. Около този проблем е необходимо активно ангажиране от държавата, но не само – прогресивното намаляване на населението е проблем на всички нас. С моята фондация се опитваме да поощряваме раждаемостта, а асистираната репродукция е един от начините за решаване на демографските проблеми на нацията. С клипа на „Listen“ искаме да дадем повече гласност на тази тема, да привлечем още съмишленици в борбата за това да се раждат повече български деца“.

 

Благодарение на финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски и неговата Фондация Българска Памет до момента са се родили 36 деца, а във видеото към песента участват и някои от двойките, които Врабевски подкрепя. Клипът пресъздава част от емоциите, през които преминават семействата с репродуктивни проблеми по пътя към сбъдването на мечтата им да имат собствено дете.

 

Междувременно остава малко повече от месец до голямото турне на Intelligent Music Project, в което освен Рони Ромеро участие ще вземат още двама световноизвестни музиканти – Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath)и Карл Сентанс от Nazareth.

 

Българската част от турнето на супергрупатаще се състои в края на май в Пловдив, Варна, Бургас и София, а билети може да закупите в мрежата на Eventim - https://bit.ly/37oD9YB

 

 


От категорията

Той празнува юбилей днес

Джордж Клуни на 60: Не съм във възторг, но все пак е по-добре, отколкото да съм мъртъв

Снимка БГНЕС-1620301900.jpg

Когато децата се изправят пред некрасивата реалност виждам шок, изписан по ...

6 май 2021 | 14:44

Цитиридис взе диванчено на Сашо Кадиев, актьорът хукнал с ново гадже в Доминикана

Кадър. бТВ-1620132713.jpg

Кадиев и изгората му са на воаяж в Пунта Кана, Доминикана. След упорито ...

4 май 2021 | 15:51

В Оман всеки може да учи в чужбина като напише мотивационно писмо
(Галерия)

Петя Илиева в Оман-1620543905.jpg

Пустинниците в Израел говорят веднъж седмично. Индийските махараджи превръщат ...

9 май 2021 | 09:50

„Три жени на микрофона“ ще шокират публиката в JoyStation на 9 юни
(Галерия)

„Три жени на микрофона“ ще шокират публиката в JoyStation на 9 юни-1620402614.jpg

7 май 2021 | 18:49