Необходими продукти:
прясно зеле - 1 бр.
домати - 5 бр.
свински изрезки - 600 г
магданоз - 5 стръка
пушен пипер - 1 ч.л. сладък червен
черен пипер - щипка
олио
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете свинските изрезки на кубчета и ги запържете до зачервяване.
Нарежете зелето, а доматите обелете и нарежете на дребни кубчета.
Сипете зелето при месото и поръсете с малко сол. Разбъркайте и пържете така около 5 минути.
Добавете сладкия пушен пипер и доматите, ако нямате домати, може да сложите доматено пюре.
Оставете на тих огън да къкри, докато се свари месото със зелето. Нарежете магданоза и поръсете преди да изключите котлона, а може само да го поставите като декорация.