Снимки: ГЕРБ

Цветанов: Цачева държи преди всичко на реда и законността

Цецка Цачева и Пламен Манушев се срещнаха с над 200 жени от Златоград

3478 | 29 окт. 2016 | 10:12

Срещата ми с вас ме зарежда с още повече енергия и ми дава още повече сила, заяви кандидатът на ГЕРБ за президент

Снимки: ГЕРБ-1477725181.jpg-1477727306.jpg-1477727278.jpg-1477725229.jpg-1477725206.jpg

IZBORI_2016_ZNAK1

 

Срещата ми с вас в Златоград ме зарежда с още повече енергия и ми дава още повече сила. Сигурна съм, че с вашата подкрепа и с доверието на всички останали жени в България заедно ще успеем да гарантираме стабилността на страната. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с над 200 дами от цялата община Златоград. Тя посочи, че като президент и вицепрезидент с вицеадмирал Пламен Манушев ще подкрепят всички политики, които са в интерес на българските граждани. Цачева подчерта обаче, че с вицеадмирал Манушев ще бъдат коректив на всяка институция, когато видят, че има решения, които не срещат одобрението на обществото.

“Като жена и като президент съм призвана да пазя единството на българската нация, да работя за образована и просперираща България и да помагам на всички български граждани”, каза още Цецка Цачева пред жените от Златоград.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев благодари на жените от Родопите за тяхната искрена подкрепа и топло посрещане. “Хората от Родопа планина винаги сте ме впечатлявали с вашата откритост, искреност и доброта. Моля ви, помогнете ни с вашия глас на 6-ти ноември, за да изберем първата жена президент на България. Цецка Цачева е достоен и способен човек, в чийто ръце можем да поверим България”, категоричен бе вицеадмирал Манушев.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов благодари на жените в Златоград, че са подкрепили за втори кметски мандат Мирослав Ячев. Цветанов призова жителите на общината да гласуват доверие и на президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев.

“Вие имате честта да живеете в перлата Златоград. Вашият кмет Миро живее и диша с мисълта как да направи Златоград още по-добро място за живеене. Сигурен съм, че с вашата подкрепа за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев заедно ще успеем да гарантираме стабилността на България с номер 17 в бюлетината”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов обясни, че Цецка Цачева е станала първата жена председател на Народното събрание, благодарение на своите професионални умения и човешки качества.

“Тя заслужи доверието на всички парламентарни групи, не само на тази на ГЕРБ. Цецка Цачева се доказа като професионалист, експерт и най-вече като диалогичен човек, който държи на първо място на реда и на законността”, подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Цветанов напомни, че правителството на Бойко Борисов гарантира развитието на всички български общини, без да ги дели на наши и ваши или на големи и малки, както са правили други управляващи. “Вярвам, че заедно ще продължим да вървим посоката на развитието”, каза още Цветан Цветанов пред дамите от Златоград.

 

Цветанов: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев заслужават подкрепата на всички български граждани, защото са достойни хора

Отговорникът за развитието на Златоград е силната местна власт в лицето на кмета Мирослав Ячев. Може ли кметът да работи успешно, ако има слабо правителство, политическа криза и нестабилност – не. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Златоград. Той обясни, че по време на избори хората гласуват за личност и за партията, която седи зад тази личност. По думите му, това е необходимо, за да бъде ясно кой носи отговорността.

„Винаги, когато Миро е поставял въпроси, свързани със Златоград пред държавното управление, той винаги е намирал разбиране. Пример за това е пътят Златоград – Ксанти, който дава една допълнителна възможност за развитието на бизнеса тук. Миро успя да се възползва прекрасно от европейската солидарност с всички тези инфраструктурни проекти, които създадоха нормална среда за живеене на хората. Това е възможност за поминък, за бизнес, за да може да идват повече туристи, които да се възползват от гостоприемството на Златоград и от красотата на Родопите“, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ призова жителите на Златоград на 6-ти ноември да гарантират с гласа си стабилното правителство на Бойко Борисов, което има днес, за да може Мирослав Ячев да продължи да работи в интерес на хората в Златоград.

„Самият факт, че една малка община като Златоград се възползва от Националната програма за енергийна ефективност е показателен. Подкрепата на хората за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината ще бъде гаранция за стабилността на правителството, което предвижда отпускането на 1 млрд. лв. за продължаване на програмата за безвъзмездно саниране на многофамилни жилищни сгради“, подчерта Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб обясни пред присъстващите, че прокарването на минералната вода до Златоград е поет ангажимент, за изпълнението на който се работи. „Това ще даде допълнителна възможност за Златоград. За нас като политици това е приоритетна задача, за да можем да подкрепим местната власт. Около 10-12 млн. лв. е стойността на целия проект, търсят се възможности за изпълнението му по европрограмите. С комуникацията, която е изградена между МОСВ и местното управление, съм уверен, че това ще бъде факт“, каза Цветанов.

Цветан Цветанов заяви, че Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са достойни хора, които заслужават подкрепата на всички български граждани. „Както Мирослав Ячев не се промени към жителите на Златоград, а стана по-отговорен към тях, така и Цецка Цачева не се промени за десет години в политиката. Тя получава голяма обществена подкрепа. Пламен Манушев е истински патриот, дал 40 години от живота си за българската армия. Те са невероятен тандем. Да им гласуваме доверие с номер 17 в бюлетината“, призова присъстващите Цветанов.

Професор Николай Овчаров изрази своята категорична подкрепа за президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. По думите му, държавното управление, което има България в момента, може да донесе единение на нацията. „Това не зависи само от ГЕРБ, а и от другите партии, които трябва да го разберат“, заяви той. Проф. Овчаров подари на Цецка Цачева книгата „Цар Иван Шишман – защитникът на отечеството“ с пожелание да защитава българския народ така, както цар Иван Шишман е пазил България.

 


От категорията

Зеленски благодари лично на Пеевски за военната помощ за Украйна

При посещението си в България по-рано тази година Зеленски лично се срещна с Пеевски-Pri-poseshtenieto-si-v-Balgariya-po-rano-tazi-godina-Zelenski-lichno-se-sreshtna-s-Peevski_1702062219.jpg

Благодаря на политическите лидери Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков. ...

8 дек. 2023 | 20:22

"Възраждане" и ПП - ДБ стигнаха до бой заради БТР-ите за Украйна

Напрежение между депутати от "Възраждане" и Манол Пейков от ПП - ДБ, според тях той бил пиян-Naprezhenie-mezhdu-deputati-ot--Vazrazhdane--i-Manol-Peykov-ot-PP---DB--spored-tyah-toy-bil-piyan_1702048457.jpg

100-те бронирани машини са ни нужни, твърдят от БСП и "Възраждане", ...

8 дек. 2023 | 17:10

Крум Зарков: Ограничаването правомощията на служебното правителство е насочено срещу президента

Крум Зарков Снимка: БНТ-Krum-Zarkov-Snimka--BNT_1702067812.jpg

Това предложение е плод на една фрустрация на сглобката от една страна от това, ...

8 дек. 2023 | 22:36

Проф. Пламен Киров за промените в Конституцията: Най-вероятно ще има сериозни изменения

Проф. Пламен Киров-Prof--Plamen-Kirov--Gabrovski-mozhe-da-e-predlozhenie-za-premier-otnovo--ako-e-kato-Stanishev_1671000564.jpg

"Никоя правна норма, никой закон, колкото и съвършен да е той, не може да ...

8 дек. 2023 | 22:04

Най-важното

Благодарен съм за потвърждаване на доставката на БТР-и за Украйна, както и на новия пакет военна помощ

Зеленски благодари лично на Пеевски за военната помощ за Украйна

При посещението си в България по-рано тази година Зеленски лично се срещна с Пеевски-Pri-poseshtenieto-si-v-Balgariya-po-rano-tazi-godina-Zelenski-lichno-se-sreshtna-s-Peevski_1702062219.jpg

Благодаря на политическите лидери Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков. ...

8 дек. 2023 | 20:22

Манол Пейков от ПП - ДБ е по риза и пиян в пленарната зала, възмущават се хората на Костадинов

"Възраждане" и ПП - ДБ стигнаха до бой заради БТР-ите за Украйна

Напрежение между депутати от "Възраждане" и Манол Пейков от ПП - ДБ, според тях той бил пиян-Naprezhenie-mezhdu-deputati-ot--Vazrazhdane--i-Manol-Peykov-ot-PP---DB--spored-tyah-toy-bil-piyan_1702048457.jpg

100-те бронирани машини са ни нужни, твърдят от БСП и "Възраждане", ...

8 дек. 2023 | 17:10

Викове "Оставка!" прекъсваха на няколко пъти изказването на министър Тодор Тагарев

НС реши: Даваме на Киев зенитни комплекси и ракети. Опозицията: Вкарвате ни във война!

Викове "Оставка!" прекъсваха изказването на министър Тодор Тагарев-Vikove--Ostavka--prekasvaha-izkazvaneto-na-ministar-Todor-Tagarev_1702055426.jpg

Проектът беше подкрепен от ГЕРБ-СДС (61 гласа), ПП-ДБ (53), ДПС (33). Против ...

8 дек. 2023 | 19:09

Доверил съм се на Христо Иванов за промените в Конституцията, изтъкна лидерът на ГЕРБ

Борисов: Забраната за двойнато гражданство за министри трябва да отпадне (ВИДЕО)
(Видео)

Борисов: Трябва да продължим с военната помощ за Украйна-Borisov-pred-Epitsentar-bg--Asen-Vasilev-mi-kaza--che-zdravniyat-ministar-Hinkov-tryabva-da-si-hodi_1701813060.jpg

Промените за Трети март няма да подкрепя, ще има второ четене след седмица, на ...

8 дек. 2023 | 14:25

По думите му тепърва се водят разговори за регулаторите, нямало уточняване на квоти (ВИДЕО)

Пеевски: Не е на ДПС настояването да отпадне забраната за двойно гражданство за министри
(Видео)

Пеевски: До Коледа приключва конституционната процедура-V-tsyalata-strana-strukturite-na-DPS-izdigat-Delyan-Peevski-za-lider-na-partiyata_1700572670.jpg

Обсъжда се кръгът, от който президентът да избира служебен премиер. След като ...

8 дек. 2023 | 14:35

Президентът Радев да представи неговия проект за Конституцията, готови сме да внесем смислените предложения, заяви лидерът на БСП

Нинова за конституционните промени: Фалшив дебат за фейк конституция, вносителите се отказаха от тях
(Видео)

Нинова за конституционните промени: Фалшив дебат за фейк конституция, вносителите се отказаха от тях-Ninova-za-konstitutsionnite-promeni--Falshiv-debat-za-feyk-konstitutsiya--vnositelite-se-otkazaha-ot-tyah_1702040343.jpg

Във вторник ви каня в парламента, където сме поканили автори на сега ...

8 дек. 2023 | 14:58

Стойността на цялостната организация по старт на коледната кампания е 50 000 лв.

След взрив от подигравки! Кметът Терзиев маха златната арка пред храма "Св.Ал.Невски"

След взрив от подигравки! Кметът Терзиев маха златната арка пред храма "Св.Ал.Невски"-Sled-vzriv-ot-podigravki--Kmetat-Terziev-maha-zlatnata-arka-pred-hrama--Sv-Al-Nevski-_1702046373.jpg

Арката е и част от цялостна концепция за обживяване и превръщане на площада ...

8 дек. 2023 | 16:38

София я чакат много тежки дни с тази бездарна, самозабравила се шайка, попаднала в местната власт с лъжи

Карлос Контрера: На "Московска" 33 се настаниха розово-лилави болшевики, крайно неграмотни и нагли

Карлос Контрера: На "Московска" 33 се настаниха Розово-лилави болшевики,  крайно неграмотни и нагли-Karlos-Kontrera--Na--Moskovska--33-se-nastaniha-Rozovo-lilavi-bolsheviki--krayno-negramotni-i-nagli_1702019823.jpg

Политическата криза в Столичен общински съвет и Столична община е факт. Днес ...

8 дек. 2023 | 09:15

Ако стане партия, Народното движение Трети март ще раздели нацията за пореден път

И с новата партия около президента може да стане ала-бала

Таня Джоева: И с новата партия около президента може да стане ала-бала-Iznenadata-Radev---lovki-manevri-mezhdu-impiychmant-i-prezidentska-republika_1678290663.png

На българското общество все повече му омръзва от паянтово партийно ...

8 дек. 2023 | 08:25