Временните татуировки за коса

Ако не ви се рискува, нито искате да увреждате ненужно косата си, може да лепнете върху нея рисунка

Временните татуировки за коса, подходящи за празниците (Снимки)

6394 | 5 дек. 2016 | 10:35

Както повечето новости в модата и тази е въведена от известна личност. Преди около година Кайли Дженър беше заснета в дома си, докато играе с кучето си. На снимката ясно се откроява прическата на звездата, в която блести златиста временна татуировка

Временните татуировки за коса-1480927064.jpgВременните татуировки за коса-1480927073.jpgВременните татуировки за коса-1480927054.jpgВременните татуировки за коса-1480927047.jpgВременните татуировки за коса-1480927039.jpg

Всяка жена е искала поне веднъж да смени цвета на косата си, да си обръсне едната страна на главата или да се подстриже момчешки. Е, често тези желания водят до разкаяния, защото чак след като излезе от фризьорския салон, нежният пол осъзнава, че е искал промяна, която обаче да не е чак толкова драстична.

 

Ако не ви се рискува, нито искате да увреждате ненужно косата си, може да лепнете върху нея една татуировка. Не става въпрос за оформяне на различни фигури чрез бръснене Отмиват се лесно с шампоан. Дължината на косата ви остава непокътната, както и цветът ѝ. Просто върху нея се поставят златни или сребърни фрагменти, които могат да подчертаят прическата ви и да привлекат положително внимание.

 

Както повечето новости в модата и тази е въведена от известна личност. Преди около година Кайли Дженър беше заснета в дома си в Лос Анджелис, докато играе с кучето си. Тя е полусестра на съпругата на Кание Уест Ким Кардашиан. На снимката ясно се откроява прическата на звездата, в която блести златиста временна татуировка. Е, тя може да е първата знаменитост, забелязана с такава, но не е последната.

 

Малко преди деня на благодарността в САЩ тази година се появи и видео в социалните мрежи на Луси Хейл, позната още като Ария от сериала “Малки, сладки лъжкини”. В него звездата показа как си прави временна татуировка върху косата си във формата на малки звезди. Лесно може и вие да си набавите такава, без дори да ставате от компютъра си. Цената ѝ варира в зависимост от големината и броя на нестандартните аксесоари. Принципно поръчвате два листа, на които има различни временни татуировки, които много приличат на тези за тяло. Всъщност са почти еднакви, но са направени специално за косата. Те са златисти и сребристи.

 

В повечето случаи, когато си ги поръчате, получавате и двата вида, а спрямо случая решавате кои да използвате. Факт е, че татуировките контрастират по-ефектно на тъмна коса и подчертават по-добре прическата. Блондинките обаче също могат да се възползват от тях. При това съвсем лесно. Взимате лентата с татуировката от листа и я поставяте на желаното от вас място. След това я навлажнявате с помощта на мокра кърпа и махате белия лист, за да остане само златистият или сребристият акцент.

 

Запомнете, че това важи само за правата коса, защото къдриците могат да изкривят формата на татуировките и да имат по-скоро комичен ефект, защото картините на Пикасо може и да са шедьовър, но не ги искате върху косата си. Най-хубавото е, че ако не ги залепите добре от първия път, може лесно да ги махнете. Само трябва да измиете косата си с шампоан и импровизациите могат да започнат наново.

 

Тези татуировки са много подходящи за зимните празници. Една от причините е в разнообразните им форми. Може да си залепите на косата не само звездички като Луси Хейл, но и снежинки, както и еленче, или направо цял надпис, с който да честитите празника.

 

Те са подходящи и за наближаващия 8 декември. Но в този случай може да обърнете гръб на коледните мотиви и да се насочите към нежното женско излъчване, като поставите татуировките в близост до някоя плитка, върху която да акцентират, или като венче на главата ви.

 

Има и втора причина да е подходящо за студенти и това е цената, която всеки може да си позволи. Но красивата коса не зависи само от акцентите, които ще добавим към нея, а и от грижите, които полагаме за нея. Затова не прекалявайте с машите и пресите, след като може да използвате нещо също толкова ефектно, но много по-безвредно.

Източник: 24chasa.bg


От категорията

Анджелина Джоли се появи по пижама и чехли на голямо лондонско летище (Снимки)

Анджелина Джоли се появи по пижама iи чехли на голямо лондонско летище
Сн. Инстаграм-1659515191.png

Изборът ѝ на тоалет със сигурност е повече от нетипичен, всъщност той е ...

3 авг. 2022 | 11:20

Продават колекция с „изгубени“ бижута на Елвис Пресли

Продават колекция с „изгубени“ бижута на Елвис Пресли
Кадър: бТВ-1659426460.jpg

Аксесоарите певецът е подарил на своя мениджър полковник Том Паркър през ...

2 авг. 2022 | 10:44

Започна „Забавно лято, грижовна есен“
(Галерия)

Започна „Забавно лято, грижовна есен“-1659639684.jpg

Програмата на Фондация „BCause“ успява да се докаже като една от ...

4 авг. 2022 | 21:55

Израелската певица Дафна Леви ще пее на джаз фестивала в Банско
(Галерия)

Израелската певица Дафна Леви ще пее на джаз фестивала в Банско-1659637991.jpg

Веред, съпругата на посланик Йорам Елрон, ще приготви за всички, които искат да ...

4 авг. 2022 | 21:31