Йоанна Драгнева получи песен-подарък

Йоанна Драгнева получи песен-подарък

2328 | 23 юни 2022 | 23:26

Новата версия на BABY е в специален ремикс на Росен Стоев


2022-ра година продължава да поднася подаръци на талантливата Йоанна Драгнева. След като нейното начало й донесе очарователна втора дъщеричка, старта на лятото идва за Йоанна с нова песен.

 

BABY е ремикс на музикалната версия от 2017 г., като сега DJ Rosskoя представя в актуален за сезона вариант. Песента е подарък за Йоанна по случай личното й щастливо събитие и както признава самата изпълнителка- за нея е било неочаквано да я получи.

 

Буквално две седмици преди да родя Росен (Росен Стоев a.k.a DJ Rossko) ми написа в месинджър „Йоанке, baby 2022 is coming”.-разказва Йоанна- Първоначално си помислих, че говори за моята бременност, но се оказа, че всъщност е направил ремикс на BABY, като подарък за малкото baby, което тогава предстоеше да се появи, а ремиксът е подкрепен от културния фонд на Музикаутор.“

 

Йоанна Драгнева допълва, че това е един от любимите й проекти, първо, защото е създаден специално за нея и второ, защото оригиналът се е появил във времето, когато само е мечтаела да има деца.

 

Текстът на песента е за любимия човек, за онзи, когото жадуваш- споделя Йоанна- Спомням си, че снимахме оригинала през лятото, във Велико Търново, но за новата версия решихме клипът да е в тенденцията на лирикс  видеата. Радваме се, че BABY получава нов живот, защото определено звучи актуално, лятно и хитово.“

 

Освен, че е наречена за музикален дар, BABY се появява в един доста интересен житейски момент за Йоанна Драгнева. Докато се справя с ангажиментите на майчинството, една от най-очарователните блондинки на българския шоу бизнес доказва с пълна сила мотото на русокоските: „умна, но красива“.

 

Едновременно с грижите около АннМари и ЛилиАн, Йоанна записва в дублажа, водеща е на редица светски събития и подготвя финала на своята докторантура към Института за изследване на населението и човека към БАН.

 

Научният й труд е свързан с българските емигранти в Германия и САЩ и мотивацията им за завръщане в България-актуална и значима тема, която тя самата приема много лично, тъй като голяма част от нейните приятели са емигрирали по света.

 

Във всичко, което прави неотлъчно до нея е половинката й, тв водещият Мирослав Димитров, който има честта пръв да чуе новата версия на BABY.Йоанна Драгнева получи песен-подарък

Новата версия на BABY е в специален ремикс на Росен Стоев

От категорията

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд-1654587709.png

Бургазлийката влиза в актьорския състав на филма Fairyland, в който режисьорски ...

18 авг. 2022 | 11:33

Йорданският принц Хюсейн се сгоди! Избранницата му не отстъпва по красота на кралица Рания

Кралица Рания със сина си и годеницата му
Сн. Туитър-1660830944.png

28-годишната Раджуа Халед Ал Саиф е завършила архитектура в Съединените ...

18 авг. 2022 | 16:54

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”-1660837720.jpg

Първото интервю, част от филма, ще бъде излъчено в предаването “Изотопия” по ...

18 авг. 2022 | 18:48

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица
(Галерия)

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица-1660834717.jpg

звънземни ли са създали културата на „Сансиндуей“? Къде се намира най-дългият ...

18 авг. 2022 | 17:58