Алекс с достойна постъпка - не прие розата на Виктор и напусна "Ергенът"

Причината е, че Виктор не осъди грозното поведение на Виктория, която заля опонентката си с чаша вода

Алекс с достойна постъпка - не прие розата на Виктор и напусна "Ергенът"

5759 | 20 май 2022 | 10:50

През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж, който винаги да е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Затова и няма да приема твоята роза, но въпреки всичко, ти благодаря, заяви с гордо вдигната глава Алекс

Алекс с достойна постъпка - не прие розата на Виктор и напусна "Ергенът"-1653033696.pngСнимка: bTV -1653033034.jpg

Александра беше сочена за участничката с най-големи шансове да спечели сърцето на Виктор, въпреки това във вчерашния епизод тя изненада както самия ерген, така и всички зрители с решението доброволно да си тръгна от предаването "Ергенът".

 

Психоложката обясни, че е взела това трудно решение, тъй като е била разочарована от него, защото не я е защитил в конфликта ѝ с Виктория. Тя е моралният победител във формата.

 

Ето какво точно се случи вчера в предаването:

На последната и най-емоционална церемония на розите първото цвете отиде точно при Алекс, но когато Виктор я попита дали ще я приеме, тя я отказа. 


„През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж, който винаги да е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Затова и няма да приема твоята роза, но въпреки всичко, ти благодаря за всеки един момент, който ти ми даде тук! Никога не съм знаела колко е красива романтиката и ти благодаря за тези моменти и за всичко, което преживяхме. Защото всички моменти, които имам с теб, са в сърцето ми… Много ти благодаря! Благодаря ти за всички хубави моменти!“ – каза Алекс на Виктор.

 

"Мъжът на мечтите ми е идеален – знам, че не можем да изискваме идеалност от хората, но аз не съм спряла да вярвам и не съм се отказала. От последните ситуации в нашето прекрасно изживяване осъзнах, че не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото когато трябваше да застане до мен, той награди агресията с цвете." (Става въпрос за случката с Виктория, когато рускинята я заля с вода бел.р.)

 

Причината за отказа на хипнотерапевтката да продължи да се бори за сърцето на Виктор е скандалът между нея и Виктория, при който рускинята прекрачи границата и заля опонентката си с чаша вода. От своя страна Виктор не бе свидетел на кавгата, положи усилия да утеши Алекс, но така и не накара постъпката на Виктория, а я остави в надпреварата. Това явно е засегнато нежната хипнотерапевтка и тя върна розата на ергена с гордо вдигната глава. 

 

В "Шоуто на Николаос Цитиридис" тя разкри, че най-голямата разлика между нея и Виктор е духовността. Тя се определи като много духовен човек и точно това не виждала в Ергенът.

 

Алекс беше категорична, че не съжалява, че е влязла в предаването: "Това е едно от най-хубавите ми преживявания в живота. Взех много ценни уроци за себе си."


От категорията

Борис Джонсън е пръскал държавна пара по любовници?

Борис Джонсън е пръскал държавна пара по любовници?-1588075212.jpg

Близкото до управляващата Консервативна партия издание публикува на сайта си ...

23 юни 2022 | 14:21

Камила откровено за живота си: С Чарлз седим и четем книгите си в различни ъгли на една и съща стая

Сн. Инстаграм-1655985598.png

Наблюдавана съм отблизо толкова дълго време, че просто трябва да намериш начин ...

23 юни 2022 | 14:58

Мариан Вълев-Куката - в пилотната кола на юбилейното Премиум Рали София-Свети Влас
(Галерия)

Мариан Вълев-Куката - в пилотната кола на юбилейното Премиум Рали София-Свети Влас-1656049375.jpg

Конвоят от зрелищни автомобили ще финишира на 25 юни (събота) в 18,30 ч. на ...

24 юни 2022 | 08:40

Йоанна Драгнева получи песен-подарък
(Видео)

Йоанна Драгнева получи песен-подарък-1656016011.png

Новата версия на BABY е в специален ремикс на Росен Стоев

23 юни 2022 | 23:26