На финала на първия сезон на "Ергенът" Виктор Стоянов реши да даде последната роза на Виктория

Вероятно ергенът е видял истинското лице на рускинята след края на шоуто

Виктор даде последната роза на Виктория, но не и пръстена: Бързо разбрахме, че не сме един за друг

13556 | 20 май 2022 | 22:48

Зрители предполагат, че скандалът между Алекс и Виктория, при който рускинята прекрачи границата и заля опонентката си с чаша вода, който ергенът е изгледал заедно с тях, му е отворил очите


На финала на първия сезон на "Ергенът" Виктор Стоянов реши да даде последната роза на Виктория.

 

„Стоя пред теб в този прекрасен ден, за мен е чест! Изпитвам облекчение, че най-накрая мога да споделя какво наистина изпитвам към теб и това не е нещо, което се случва сега. Тези чувства хранят сърцето ми, осмислят дните ми и ме тревожат, в най-красивия смисъл на тази дума, от седмици. Ти прекрачи прага на това откачено приключение последна и още тогава знаех, че в това има пръст съдбата. Развълнуваме в мига, в който те видях! Обичам всички несъвършенства на характера ти, защото те те правят истинска, вълнуваща, непредвидима. За мен моето момиче, жената на моя живот, бъдещата майка на децата ми трябва да е точно такава – жена с гордо вдигната глава, достойна, непреклонна, да отстоява себе си и семейството ни с цената на всичко. Ти си безстрашна и това ме кара да те уважавам още повече. Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Искам да те опозная в реалността! Затова, в знак на уважение, в знак на признание, ще ти подаря последната роза в това приключение. Моля те, Виктория, приеми последната роза! Моля те, да приемеш и предложението ми да задълбочим чувствата си в реалния живот!“ - обърна се Виктор към младата жена. 

 

„Аз съм много щастлива, все още не мога да повярвам. Имам чувството, че сънувам, искам да се събудя! Искрено се надявам, че нашите емоции и отношения ще станат още по-красиви и интересни, когато сме вече навън, и нямам търпение това да се случи, за да мога да разбера как всичко ще изглежда. Това е краят на нашето приключение тук, но искрено се надявам, че това е начало на нещо много по-голямо, което на нас предстои да ни се случи“ – сподели Виктория.

 

Минути след края на предаването Виктор Стоянов гостува в Шоуто на Николаос Цитиридис, където заяви: "Бързо разбрахме, че с Виктория не сме един за друг. Не сме заедно в момента". 

 

Вероятно Виктор е видял истинското лице на Виктория след края на шоуто. Зрители предполагат, че скандалът между Алекс и Виктория, при който рускинята прекрачи границата и заля опонентката си с чаша вода, който ергенът е изгледал заедно с тях, му е отворил очите. Виктор не бе свидетел на кавгата, положи усилия да утеши Алекс, но така и не накара постъпката на Виктория, а я остави в надпреварата. Излъчването по телевизията му явно е показало каква е истината.

 

Зрителите са възмутени и от друга постъпка на рускинята. По време на въпросния скандал Виктория нарече Алекс "българско зло". Шеф готвачът Силвена Роу написа следното:

 

"За мен специално, една програма, която се прави от българи и за България, не може да промотира коментари като „ти си българско зло“. Няма друга страна, например Америка да сте чули да си викат „американско зло“ или в Турция „турско зло“ или рускинята „руско зло“, но в България всичко може. Моят проблем с „Ергенът“ е следния: промотира пошлостта, вулгарността. Пишете ми какво научихте от Ергена, дали научихте здравословно хранене, дали научихте здравословна психика, чудесни навици на поведение, етикет, език или научихте вулгарност, обиди, насилие, нахалност."

 


От категорията

Борис Джонсън е пръскал държавна пара по любовници?

Борис Джонсън е пръскал държавна пара по любовници?-1588075212.jpg

Близкото до управляващата Консервативна партия издание публикува на сайта си ...

23 юни 2022 | 14:21

Камила откровено за живота си: С Чарлз седим и четем книгите си в различни ъгли на една и съща стая

Сн. Инстаграм-1655985598.png

Наблюдавана съм отблизо толкова дълго време, че просто трябва да намериш начин ...

23 юни 2022 | 14:58

Мариан Вълев-Куката - в пилотната кола на юбилейното Премиум Рали София-Свети Влас
(Галерия)

Мариан Вълев-Куката - в пилотната кола на юбилейното Премиум Рали София-Свети Влас-1656049375.jpg

Конвоят от зрелищни автомобили ще финишира на 25 юни (събота) в 18,30 ч. на ...

24 юни 2022 | 08:40

Йоанна Драгнева получи песен-подарък
(Видео)

Йоанна Драгнева получи песен-подарък-1656016011.png

Новата версия на BABY е в специален ремикс на Росен Стоев

23 юни 2022 | 23:26