Победителите в MANHUNT BULGARIA

Момък от град Средец ще ни представлява на световния конкурс в Китай

Кинезитерапевт победи на MANHUNT BULGARIA

2766 | 8 апр. 2017 | 17:24

В журито бяха едни от най-красивите българки, носителките на титлата Мис България за 1998 и 2015 - Наталия Гуркова и Марина Войкова, Рената Божиновска (Мисис Планет 2016) от Македония, Лейди Свят Цвети Разложка и други

Победителите в MANHUNT BULGARIA-1491662098.jpgУчастниците в MANHUNT BULGARIA-1491662073.jpgВодещите Боряна Баташова и Тео-1491662039.jpg

Триумф на българската мъжка красота, триумф на младостта! Под това мото протече 16-тото издание на конкурса MANHUNT BULGARIA 2017, което се проведе на 06-ти април в столичния ПЛАНЕТ КЛУБ.

Собственикът - лицензиант и организатор на конкурса г-жа Ирина Папазова и нейният екип от модна агенция ИНТЕРСАУНД за пореден път доказаха, че са най-добрите в  провеждането на мероприятия от такъв тип.

MANHUNT BULGARIA е част от световната верига MANHUNT INTERNATIONAL и е най – престижният конкурс за мъже – модели в България. В това се убедихме, след като станахме свидетели на подбраната селекция от 13 участници, представители от цялата страна, най-младия от които бе само на 17 години, а най-възрастния на 26.

Любезните домакини от ПЛАНЕТ КЛУБ се бяха погрижили за комфорта и удобството, както на участниците в конкурса, така и на множеството гости, дошли да проследят на живо церемонията по избора на най-красив български мъж.

Още с влизането си гостите бяха посрещнати с комплимент от водка MANSFELD и бляскава стена на славата, пред която ги чакаха множество журналисти и фотографи.

Трудната задача при избора на носител на титлата  MANHUNT BULGARIA 2017 и негови подгласници бе поверена на разнородно жури от светски личности, представители на различни браншове.  Сред тях бяха едни от най-красивите българки, носителките на титлата Мис България за 1998 и 2015 - Наталия Гуркова и  Марина Войкова, Рената Божиновска (Мисис Планет 2016) от Македония, Лейди Свят Цвети Разложка, Александра Богданска (модел и представител на КОД ФЕШЪН ТВ), певицата  Кристина Димитрова, моделите Миглена Николова и Джулияна Гани, както и от бизнес дамите Калина Манолова – Андрюс фешън, Мария Христова – VILEBREQUIN.

 

Мъжката част на престижното жури беше представена от последния носител на титлата MANHUNT BULGARIA 2013 – Иван Минчев, Владислав Славов (собственик на БГ Мюзик къмпани), Махран Меске (представител на Тонино Ламборгини), Атанас Лазаров (собственик на Профайл ПР агенция) и Иван Рупчин (собственик на Бутик РЕЗЕРВЕ).

Председател и почетен член на журито бе г-жа Ирина Папазова, собственик на ИНТЕРСАУНД.

 

Тринайсетте участници в конкурса се представиха в три тура: с облеклата на Бутик РЕЗЕРВЕ, банските костюми на VILEBREQUIN и официалните костюми на АНДРЮС ФЕШЪН.

 

След прецизна селекция и трудния избор, пред който бяха изправени, журито излъчи своите фаворити.

 

За победител в 16-тото издание на MANHUNT BULGARIA  бе определен Георги Вълков на 23 год. Той е родом от град Средец, но от няколко години живее в София. Георги е студент в НСА със специалност Кинезитерапия. Занимава се професионално с танци и мода и любителски с бойни изкуства.

 

Като MANHUNT BULGARIA 2017 Георги Вълков ще има нелеката задача да представи страната ни на световното издание на конкурса с награден фонд от 50 000 долара, който тази година ще се проведе в Китай през месец септември.

 

След него, като победители бяха отличени Мартин Георгиев на 21 год. от София – 1ви подгласник, Христо Нечев на 20 год. от Пловдив – 2-ри подгласник и Краси Маринов на 18 год. – 3-ти подгласник.

Спонсорите на конкурса излъчиха свои избраници, които бяха отличени със специални награди, а всички участници получиха подаръци от TONINO LAMBORGHINI, WILKINSON и MANSFELD.

 

Режисьор на събитието беше Мартин Желев. За доброто настроение на събитието се погрижиха водещите Теодор Тодоров-Тео и Боряна Баташова, а в паузите между туровете свои изпълнения поднесоха Кристина Димитрова, пеещият продуцент Владислав Славов и младите изпълнители Илияна Илиева и Тодор Гаджалов – финалисти в Гласът на България.

 


От категорията

Омаята на подводния свят в Шри Ланка и Кения с Валентин Василев
(Галерия)

Валентин Василев в най-любимото си амплоа – на подводен риболовец.-1550921370.jpg

Със Станимир Станев за 933 дни през 34 държави из Азия. В Прибалтика кралете ...

23 февр. 2019 | 13:15

Дара Екимова за първи път на живо изпълнява песни на баща си - Дими
(Галерия)

Дара Екимова за първи път на живо изпълнява песни на баща си - Дими-1550836045.jpg

Петима музиканти се включват в проекта Slang by Dara Ekimova, вдъхновени от ...

22 февр. 2019 | 13:45

За дванадесета поредна година

„Lady Bulgaria“ 2019 - успяла и независима
(Галерия)

Lady Bulgaria International 2019– Ая Борчева; Lady Bulgaria Universal 2019 – Бояна Ацева; Lady Bulgaria Universe 2019 – Ивана Славова
-1550935894.jpg

За участие в конкурса бяха избрани 13 финалистки от над 150 кандидатки за ...

23 февр. 2019 | 17:35

Започна поклонението пред Шабан Шаулич, Мирослав Илич и Цеца се сбогуваха първи (Снимки)
(Галерия)

Сн. blic.rs-1550829694.jpg

Най-близките на изпълнителя са се събрали в дома му в Дедине преди панахидата. ...

22 февр. 2019 | 12:01

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.