Делян Добрев и Добри Беливанов

„Кумгейт“ избухва с нова сила през септември

Кметът на Хасково пак вдигна мерника на кръга „Добрев“

12626 | 12 авг. 2018 | 11:28

Добри Беливанов уволни дисциплинарно главния архитект Деляна Панайотова, която е братовчедка на депутата Делян Добрев


Кметът на Хасково Добри Беливанов се оказа упорит и поднови враждата с кръга "Добрев", който според публикации в медиите и твърдения на опозицията, се оглавява от депутата от ГЕРБ Делян Добрев.

 

В четвъртък от общината бе уволнена дисциплинарно главния архитект Деляна Панайотова. Според публикации тя е съученичка на Делян Добрев, а и баща й Антон Иванов е председател на групата общински съветници на ГЕРБ.

 

За търканията между кмета и архитектката се говореше отдавна в града. Тя бе в дълъг отпуск. "Уволнението е дисциплинарно", съобщиха от общината. Версията на кметството е, че Панайотова не се е явявала на работа от 18 юни до 2 юли без да уведоми прекия си ръководител и не предоставила документ, който да оправдава отсъствието. Тя пък заяви пред местните медии, че ще обжалва. Временно за главен архитект е назначен Тодор Грозев.

 

Всичко това може с нова сила да разгори скандала "Кумгейт", още повече, че стартира последната година от мандата на местната власт и предстоят избори. Няколко пъти след жестоката разпра миналата есен ГЕРБ призова Беливанов да подаде оставка, но кметът не послуша партията. Именно ГЕРБ бе издигнала Беливанов през 2015 г. Той стана спечели изборите и с гласовете на ДПС, въпреки че движението няма свой представител в изпълнителната власт.


От категорията

Провали се възможността Борисов да се види на четири очи с Помпео в Давос

-1545140649.jpg

Американският президент отмени изцяло пътуването на делегацията на САЩ до ...

19 ян. 2019 | 11:19

Евтимовден е! Жертвопринушение на петел се прави във всяка къща с мъжка челяд

-1454391663.jpg

Според обичая краката на птицата се хвърлят на покрива на къщата, а перата й се ...

20 ян. 2019 | 00:05

Михаил Константинов: Отпадането на забраната за публикуване на резултати в изборния ден е правилно

Проф. Михаил Константинов-1527487064.jpg

Основният проблем, който политическата класа не иска да разреши, е изчистването ...

19 ян. 2019 | 10:20

Атлантическият клуб: С F-16 България влиза в бизнес класата на НАТО

Д-р Соломон Паси, основател и президент на Атлантиеския клуб в България-1531806901.jpg

Решението на парламента за придобиване на Ф-16 блок 70 — което виждаме като ...

19 ян. 2019 | 22:50

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


tibia


12 авг. 2018 | 19:00Дали между Кумгейт избухва с нова сила през септември" и "Всичко това може с нова сила да разгори скандала "Кумгейт" има разлика? А дали това е журналистика или си има друго име? Знаете ли, че може друго да се случи преди Радев да изгони от властта всички кадри на ГЕРБ, всички червени медии да се окажат във фактически фалит!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


tibia


13 авг. 2018 | 09:21Не, Кутев СПИН асъм!


Тодор Ботев


12 авг. 2018 | 21:58Цецоу, ти ли драскаш под женски псевдоним бе Ентелигент Вършецки?