Как ще реагира премиерът Борисов, ако неговият внук го попита един ден: Дядо, ти можеш ли да ми бъдеш баба!

Валерия Велева: Как правителството на Борисов влезе в капана на лесбийките

105828 | 9 ян. 2018 | 21:05

Има две базисни неща, които българинът никога няма да допусне – да посегнат на земята му и да бръкнат под юргана му


Нямам разумно обяснение защо точно сега кабинетът прие да взриви обществото с искането за ратификация на Истанбулската конвенция.

Сякаш се търсеше някакъв знак – в Третия ден на 2018-а Третото правителство на Борисов реши да въведе Третия пол. 

И вече седмица с него лягаме и ставаме.

Стовариха го на главите на българите с мотива – искат го от Брюксел, трябва да покажем „модерно“ евромислене на старта на европредседателството. Опаковаха го с благородната идея за равенство на половете и защита на жените и децата от всякакъв вид насилие чрез разпоредбите на 81 члена с множество алинеи в 32-страничния документ, озаглавен „Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие“.


И там между редовете за правата на жените изскочи Дяволът.

Едни от министрите го видяха и застанаха на пътя Му - гласуваха против ратификацията на Конвенцията. Другите послушаха Цецка Цачева и Екатерина Захариева и присърце приеха да Му отворят пътя и да го настанят удобно в живота на българите.
Лиляна Павлова призна, че не всички министри са чели документа, но не стана ясно кои са те и как може министри да гласуват документ, който променя базисни понятия в мирогледа на човека и от който ще следват съществени промени в българското законодателство.
Това оставяме на съвестта им.


Сега да видим къде се e настанил Дяволът.
Още в член 3, ал.„в“ Конвенцията дава следното определение, което е фундаментът на документа: „пол“ означава социално изградена роля, поведение, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и мъжете“. 

Осмислихте ли?

Полът е социална роля!
Това влиза в крещящо противоречие с базовите ценности на християнската религия, на традиционния български морал и на българските закони, според които полът е биологичен белег.

Определението, че полът е „социална роля“ взривява не само представите ни за човешкия род във вида, сътворен от Създателя, но и води след себе си последици, за които като общество не сме готови.
Преведено на битово ниво това означава, че всеки мъж може да си определи социална роля на жена и обратно и останалите в обществото трябва да се съобразяват с техните лични представи за пола им.

Фактически това е опит за извращаване на човешкия образ.

 

Практически това е джендър-доктрината „моят пол е моят избор“ на лесбийката от унгарско-руски произход Джудит Бътлър. Според нея „не съществуват мъже и жени, полът е една фантазия“.

Още през 1990 година тя обяснява, че родовият пол (джендър) не е свързан с биологичния пол; че съществуват не два, а четири пола според сексуалната ориентация: гей, лесбийка, би-, транс., интер- или по друг начин сексуален; че семействата се определят не от брака и произхода, а чрез произволни актове на временна принадлежност; и че децата не се зачеват, а се „проектират” („designed”) и се отглеждат с помощта на всякакви технически възможности като даряване на семенна течност, сурогатно майчинство, изкуствена утроба и генна манипулация".
Звучи чудовищно според нашите представи.

Но за измислянето и налагането на тази джендър-идеология Джудит Бътлър е възнаградена през 1999 г. с Brudner Prize на Йейлския университет, а през 2008 г. е отличена с Andrew W. Mellon Award, което вкарва в личната ѝ сметка 1,5 млн. долара! През 2012-а тя получава наградата „Теодор В. Адорно” и още 50 000 евро!

"За 20 години джендър идеологията стана господстваща в много страни. Финансирани от държавата „центрове по джендър компетентност” се грижат за претворяването ѝ в политика", пише Габриеле Куби в книгата си „Глобалната сексуална революция”. 

Значи Дяволът си е свършил работата. 

Истанбулската конвенция е именно част от тази Дяволска политика за налагане на джендър-доктрината под булото на борбата с всякакъв вид насилие над човека. От чл. 4, ал 3 на документа получаваме още един удар – ако не сме разбрали, трябва да ни стане ясно, че „Прилагането на разпоредбите на настоящата Конвенция от страните, по-специално мерките за защита на правата на жертвите, трябва да бъде осигурено без всякаква дискриминация, основана на пол, социален пол, раса, цвят на кожата, език, религия, политически или други убеждения...“

Забелязвате ли как понятието „социален пол“ е наредено до думичката „пол“, за да стане ясно, че „социален пол“ няма нищо общо с традиционното разбиране за пола като родов белег?

Разбирате ли как Брюксел зачерква Създателя и вместо него ни нарежда да приемем, че един мъж може да е жена и обратно, защото те така са решили? Това е абсурдно! Това е Дяволът.
Но е прието от 9 министри от кабинета на Борисов! И те с пълно съзнание го пращат на парламента да го гласува!
Приел го е и самият Борисов! И иска от депутатите на ГЕРБ също да го приемат!

Според Георги Марков премиерът е подведен от двете министърки Цачева и Захариева, които безприкословно приемат всички нареждания на евробюрократите. Това може да е обяснение, но не е извинение.

Защото ударът на обществото ще го понесе Борисов, а не Цачева или Захариева. Към тези две дами ще прибавя и Румяна Бъчварова, която е душеприказчикът по темата за Борисов и му внушава, че става дума само за битка с насилието. Под благовидната маска за защитата на жените от насилие обаче Конвенцията нанася тежък удар върху християнския мироглед и всички традиционно мислещи европейци. И изглежда Борисов не разбира това. А пък Цачева и бившият правосъден министър Екатерина Захариева, която подписа Конвенцията, са се консултирали единствено и само с НПО-та, които са с пристрастия в посока на легализирането на еднополовите бракове у нас. И изобщо не искат да вземат под внимание аргументите против документа. Не са се обърнали даже и към Църквата, която брани християнските ценности за брака, мъжа и жената, а Конвенцията гази като с ботуш именно тези ценности. 


Това че Конвенцията е ратифицирана от 17 страни членки на ЕС, не ни задължава и ние да направим същото. Документът е създаден през 2011 година. В много от страните, които са го приели, продължават тежките дебати. В Румъния, където Конвенцията се промуши, са събрани 3 милиона подписи са нейното анулиране. Никой не ни задължава да следваме държавите, които прегърнаха еднополовите бракове. Тогава защо бързаме да наложим норми, които са против мисленето на българина?

Приемем ли термина “социален пол” като доброволен избор на индивида, това означава, че ще се третира като дискриминация, а това ще води и до наказание за всеки, дръзнал да го постави под съмнение.

Фактически това е джендър-терор - или ме приемаш такъв, какъвто аз се виждам, или ще те съдя! Терор на едно малцинство над мнозинството.
В нашето законодателство "социален пол” не съществува, но Цачева вече обяви, че вече се подготвят законодателни актове за синхронизиране на законите ни с Конвенцията. Преди парламентът да се е произнесъл!

Това може да влезе в противоречие с Конституцията, която по отношение на половете признава само биологичното понятие за мъж и жена, и няма предвид пола като „социална роля“.

 

Превръщането на „социалния пол“ в норма в името на европейските ценности означава да приемем, че сме безполови и да се съобразим с джендър-законодателството, което ще доведе до посегателство срещу хората и съществуващите обществени норми и ще предизвика сериозни обществени колизии.

Истанбулската конвенция е първата стъпка към еднополовите бракове, защото ще поиска от нашето законодателство да разреши например на една жена, определила се като „мъж“, да сключи брак с друга жена на базата само на личното ѝ самоопределение. Така фактически ще се стигне и до промяна на Конституцията, макар в момента Захариева да отрича това.

Българинът няма да приеме това безумие! 

Българското общество не е готово да се подчини на лесбийската философия и ще накаже всеки, който се опитва да му я пробутва.
Ами ако утре определилата се като социален "мъж" жена, реши да си върне биологичния пол, какво правим?

Ако в един еднополов брак „майката“ и „бащата“ си менкат, както им дойде „половата социална роля“, как ще реагират институциите? Ами децата? Как ще се раждат? С технически средства? 

Ще може ли със съдът да отнема пола на даден индивид, ако той не изпълнява „социалната си роля“?

Може ли по същия начин индивидът да определя не само пола си, но и възрастта си?  Ами расата? Може ли бял да реши, че "социално" е чернокож и ние да го приемем?
Тези въпроси Борисов и министрите дали са си ги задавали, когато приеха решението на МС да се ратифицира Конвенцията? 
Депутатите от ГЕРБ бягат като ужилени от тези въпроси. И се чудят как ще гласуват в залата.

Има две базисни неща, които българинът никога няма да допусне – да посегнат на земята му и да бръкнат под юргана му!

Симеон Сакскобургготски загуби властта не заради 800-те дни, а защото посегна на горите и на връх „Мусала“.

Сега Борисов посяга на юргана на българина.

Преценил ли е какво го чака?

Готов ли е да плати високата цена?

В САЩ вече има искания от организации, откъдето идва и джендър доктрината - като се родят децата да не се пише пола им, а те да си го решат като пораснат. Уродство, наистина!

И така стигаме до възпитанието на децата в "социален пол".

Истанбулската конвенция вменява в дълг на страните, които са я ратифицирали, да внедрят нейните постулати на всички нива в образователната система. Ако в българските училища децата започнат да се обучават по джендър-доктрината как момиченца могат да станат момченца и обратното, нормалните хора ще започнат да изтеглят децата си от училище. Това не е ли дискриминация? Това ще е взрив!

 

Ами в детските градини? Има примери в САЩ, където при най-малките отиват транссексуални, облечени като феи, и обясняват на малчуганите, че мама може да е татко и обратното.


Как ще реагира премиерът Борисов, ако неговият внук го попита един ден: Дядо, ти можеш ли да ми бъдеш баба!
Абсурдно е, нали!
Но е възможно.
В сградата на ЕС в центъра на София на вратата на тоалетната има рисунка на три човечета. Къде да влезе жената, къде мъжът? И кой ще контролира този процес?

Конвенцията е пропита от духа за защита правата на жената. Но българското законодателство е защитило равноправието между половете и жертвите на домашно насилие в Наказателния кодекс, в Закона за защита от домашно насилие и в Закона за закрила на детето. Нормите на Конвенцията ги има в нашите закони. Тогава какво ни налагат?

 

Да, в българското законодателство няма следните норми.

Ако в една дамска тоалетна или в съблекалня нахлуе мъж, който се е самоопределил като жена, това ще се третира ли като насилие върху нормалните жени? Този „социален мъж“ може ли да бъде изгонен от женската тоалетна? Не, ако приемем Конвенцията.

Нещо повече, ако върху „социалния мъж“ бъде упражнено насилие от нормалните хора, той може да потърси защита от съда. Ето защо се променят законите  ни сега.

Това е чудовищно извращение!
И искат от нас да го приемем.

Как може да реагираме?
Първо, правителството да отложи внасянето на Конвенцията в парламента като се обясни на европосланиците, че българското обществото не е готово да приеме тези норми. Вече седмица след решението на кабинета, Конвенцията още не е пристигнала в парламента, което означава, че може би върви някакъв процес на вразумяване. Или пък на измисляне на хватки, с които да приспят вниманието.


Второ, ако Конвенцията влезе в парламента, депутатите да я отхвърлят. БСП, ОП и вероятно "Воля" ще гласуват „против“, но това не е достатъчно. С подкрепата на ГЕРБ и ДПС Конвенцията може да бъде ратифицирана. И тук всеки парламентарист трябва да се изправи пред съвестта си, а не пред партийната повеля и да изберехристиянските норми или лесбийската философия за пола като фантазия. И да помисли как ще го приемат избирателите му в региона.

Представям си и нивото на дебатите!?!


Трето, Конвенцията да бъде ратифицирана от парламента със съпровождаща Декларация за резерви. Тук обаче има една уловка. Според чл.79,79 резервите важат за пет години. Ако след пет години начело на българското Министерство на правосъдието, застане например министър от „социалния пол“ и той „забрави“ да изпрати декларация за резерви, Конвенцията влиза в абсолютната ѝ пълнота. И тогава промяната на Конституцията става задължителна.


Четвърто, ако все пак Конвенцията бъде приета, тя ще отиде в Конституционния съд. Ако той каже, че българската конституционна идентичност не ни позволява да я приемем, въпросът приключва. Европейското право не може да се поставя над конституционното право на страните. Това е последната спирачка пред безумието.


И накрая.

Връщам се пак на началото.
Защо ни е всичко това?

Защо ни налагат нещо „отгоре“ без широк и информиран дебат в обществото? И защо безропотно се съгласяваме да променяме "чипа" на българина? Защо посягаме на ценности?

Защо ни налагат норми, които дълбаят разделителни линии?

"Социалният пол“ ли ни е проблемът сега - наред с бедността, демографията, корупцията, стрелбите по улиците?

Проучили ли сме как хората ще реагират?

Наистина ли правителството е готово да жертва социалната стабилност в името на "социалния пол"?
Борисов трябва да знае, че може да построи магистрали оттук до края на света, до докара газ от недрата на окена, но ако въведе третия или четвъртия пол – с това ще остане в историята! Подчинил се на лесбийската идеология!
Изборът е негов.

И няма как да обясни, че не е искал, но са го задължили.

Историята не прощава.

 

ПОЯСНЕНИЕ  

Съгласно чл 4, параграф 53 на 65-страничния пояснителен Доклад на Истанбулската конвеция, всички норми на конвенцията се прилагат без дискриминация към жертвите на насилие, независимо дали се самоопределят като мъже или жени.
Според чл. 3, б. “Д”, жертва е всяко лице, независимо от пола.

Сред изрично изброените в обяснителния Доклад защитени от Конвенцията лица са: гейове, лесбийки, трансджендъри, травестити - т. 53 от обяснителния Доклад.
Както мотивите при законите, обяснителните доклади поясняват волята на законодателя.
По силата на чл. 5 от Конституцията, веднъж ратифициран, този режим има предимство пред цялото българско право и ще се прилага във всички обществени отношения.


От категорията

Проф. Христина Вучева: Времето на политиците за лъжи и празни приказки изтича!

-1498142061.jpg

Управляващите в България не трябва да допускат грешката на президента Макрон – ...

13 дек. 2018 | 17:53

Шефът на мозъчния тръст на САЩ: Вече не можем да победим Русия

-1544785727.jpg

Дори и най-добрите американски аналитици не намират начини за спасяването на ...

14 дек. 2018 | 13:05

"Дойче веле": "Жълтите жилетки", руските тролове и Макрон

"Жълти жилетки" в Париж позират със знамето на Донецката народна република-1544388143.jpg

Според Татяна Становая Москва използва слабостта на френския президент Еманюел ...

15 дек. 2018 | 14:14

Проф. Михаил Константинов: „Мъртвите души“ в избирателните списъци у нас са до 18%

Проф. Михаил Константинов-1525408723.jpg

"Рано или късно ще има интернет гласуване, но по много причини все още, ...

15 дек. 2018 | 11:56

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Владимир Помаков


13 ян. 2018 | 20:50Мария, Гледайте на нещата трезво и се откажете от увъртания от рода "от полето на вярата върху теми, с които се занимават науки като психологията и сексологията..." и тям подобни! Независимо кой ни е създал дали Бог или някоя космическа лаборатория за ГМО, има основни закони на биологията, които важит при всички обстоятелства. Затова и в Божиите указания е казано, че сме създадени "свободни" и от нас зависи към кого ще се присъединим! Та в тази свобода са включени и генните мутации!!! И създателят, който и да е той Бог или Лабораторията очевидно е приел, че те ще появят в един момент и създанието, т.е. ние, ще трябва да преценяваме сами кое е Божието и кое Антиш Божието. На мен просто ми е чудно, че толкова науки с по тесен профил напр. историята, социологията и т.н. не са си направили труда да учат поне малко популационна биология и покрай нея и "дегенератология". Щото тогава щеше да им е ясно, че н


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Максим


11 ян. 2018 | 17:22Този път добре сглобен анализ, Велева. Само след време да не промениш посоката му, както стана с анализа ти на предколедната реч на Доган!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Мария


10 ян. 2018 | 19:07Oк, макар и да е неадекватно да дискутираме с аргументи от полето на вярата върху теми, с които се занимават науки като психологията и сексологията, нека приемем креационисткия аргумент на Велева. И така, светът е създаден целенасочено от висш разум. Децата, които се раждат със съзнание на момиче в тяло на момче също ли са създадени от него? Ако са, какво правим с тях? Одялкваме ги според прокрустовото ложе на собствените си норми, за да не стърчат несъразмерно отникъде в спретнатия ни биполярен свят или им помагаме да бъдат приети като им осигуряваме законови права и побутваме колективното съзнание към представата, че те също са Божии чеда и Бог ги е сътворил така уникални, както сътворява всеки един от нас? И понеже дискусията ни е теологическа (каквато е тази статия), коя от двете алтернативи ви се вижда по близка до християнската милост?


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


zmei15


12 ян. 2018 | 16:21Eх Мария , Мария във всичко написано от теб прозират сериозни, най малко емоционални, проблеми.В твоя случай трябва да си изясним дали не са и психофизиологически.В смисъл дали не си момиченце в мъжко тяло ,или момченце в женско тяло.То така или иначе обществото ни е толерантно и ние ги приемаме тези неща само дето е недопустимо отклоненията ,които пак казвам ги приемаме и им съчувстваме, да ги утвърждаваме като норма, просто защото те не са и не могат да бъдат норма, поради функционално и емоционалната си непригодност да изпълнят биологичната си функция!Никой няма обаче право да ограничава и не ограничава тяхната социална реализация.И вкарването на подобни чисто природни, или ако искаш божествени решения, в сфрерата на правото е абсурдно.Конституцията казва, че всички сме с равни права и не се допуска верска ,етническа или полова дискриминация.От къде на къде ще извеждаме някакви специални права на този,който се е родил различен?Ами ,че вие


Мария


10 ян. 2018 | 18:13Оле каква гнусна бъркоч от кегебейски опорки, креационизъм, евразийска благочестивост и средновековна схоластика!. И разбира се, патреотарската реторика нямаше да е завършена без "базовите ценности на традиционния български морал". Някой да ми посочи въпросните базови ценности, моля. Но държа да са български и традиционни. А че мнозинството от нашенските журналя са обучени за хибридчици още от време оно и че разчитат всичко, което идва от Европа, както дяволът чете евангелието, не е нищо ново.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


скучаещ


10 ян. 2018 | 15:07Велева, на три места в текста употребяваш формулировката "българското общество не е готово да приеме концепцията за "социалния пол". Това означава ли, че допускаш в бъдеще (каква далновидност!) обществото ни да стане готово за това, услужливо предлагаш изход на управляващите, или просто се правиш на умна?


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


ТИКВЕНИК


10 ян. 2018 | 10:52Г жо Велева, Вие имате контакти с "политиците". По този повод имам към Вас една молба. __________Предложете на г жа Цачева, по време на "дебатите" за ратификация на Конвенцията да бъде поканена и КОНЧИТА ВУРСТ, за онагледяване на СОЦИАЛНИЯ ПОЛ. ______________________МОЛЯ ВИ !


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


ТИКВЕНИК


10 ян. 2018 | 09:56Джудит Бътлър се ражда в Кливланд в семейство с унгарски и руски корени. Не се уточнява какви са корените, но съдейки по това кому се кланя и къде е завършила, става дума за ЕВРЕЙСКИ КОРЕНИ. Учи в еврейско училище и отрано проявява интерес към философията на Мартин Бубер Мартин Бубер е АКТИВЕН ДЕЕЦ НА ЦИОНИСТКОТО ДВИЖЕНИЕ. Издава еврейско религиозно списание, преподава еврейска религиозна философия Нейната изключително новаторска книга Безпокойствата около родовия пол (Gender Trouble, букв. социополовите безпокойства, тревоги) представя ИДЕЯТА ЗА ПЕРФОРМАТИВНОСТТА НА ПОЛА Не можах да открия, какво точно означава перформатовност . Нека друг да го обясни на български, но това е поредната еврейска измишльотина, с каквито окепазиха хубавия ни език. Писането е мое, изводите са ваши.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Владимир Помаков


13 ян. 2018 | 21:08Ами само да добавя към този коментар, че евреите са една от трите етнически общности известни днес (и на науката, ей!), които са произлезли от генни мутации на предците си библейските евреи, "древните гърци" и циганите! И само мимоходом да спомена за хората, които не са се интересували от въпроса генните мутации се случват непрекъснато във всяка биологична популация на Земята! Те са много различни по своя характер, ефект върху съществуването на засегнатите индивиди и въздействието върху самата майчина популация. Тези, които още в древността са интересували ръководните личности в живота на една популация вождове, жреци и тям подобни са били мутации, които са или са могли да окажат много важно и то негативно влияние върху живота на майчината популация (тази, в която са възникнали) и нейните шансове за оцеляване и развитие! Напр. промени в психиката и поведението на индивида, които се проявяват в патологен егоцентризъм напр.


Terminator


10 ян. 2018 | 09:12Някъде тая Джудит Бътлър я имаше на снимка. Бая трудно ще му е на нормален човек да я определи от кой пол е повечето изглежда, че Господ си е направил майтап с нея и то не за лошо ами е предчувствал, че хората все някога ще нарушат (както винаги Божиите закони) и чрез нея ги подлага на следващото Божие изпитание!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Незнакомов


10 ян. 2018 | 08:55
За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


ТИКВЕНИК


10 ян. 2018 | 08:29ОТЛИЧЕН СЕДЕМ г жо Велева !!!!! _______________________По добре, надали някой би го казал. Право куме в очи. _______________________Сега остава НЯКОЙ да осмисли казаното от Вас. И ако се продължи в същия дух, масово на улицата и БОЖЕСТВОТО, заедно с всичките си ПРОДАЖНИЦИ да отива на боклука !


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Dani Design


10 ян. 2018 | 05:09Блестяща г жа Велева!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Борисов


10 ян. 2018 | 01:40Перфектен анализ! Изводът е, че лесбийките разчитат на педерас.и номерът им да мине.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Visitor


10 ян. 2018 | 00:04"Как ще реагира премиерът Борисов, ако неговият внук го попита един ден: Дядо, ти можеш ли да ми бъдеш баба!" _ Госпожо Велева, май Вие наистина трябва да го попитате! Поздравления за анализа Ви!!! Чест гост сте в различните ТВ студиа, моля продължавайте да излагате Вашето становище!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Visitor


10 ян. 2018 | 02:15Още по темата: https: bultimes.com Последствията от социалния пол в Калифорния: Момиченце се прибира от училище със страх да не се превърне в момче


Васил Здравков


9 ян. 2018 | 23:15В огромното количество думи на статията най важни са "Ами децата". Едно дете на еднополови родители ще бъде направо унищожено като тръгне на училище.. Децата са безжалостни. А извратеняците им "родители" ще ги подложат на ужасен тормоз..


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Visitor


9 ян. 2018 | 23:44Зависи! Ако вече децата са "облъчени" от джендър философията, могат и да го приемат с отворени обятия! Тук в "Епицентър", преди година и половина имаше материал за Торонто, провинция Онтарио; за наложеното със закон в държавните училища "сексуално образование", по същество пропагандиране на ЛГ доктрината! И на днешно време не само там. http: epicenter.bg article Seksualnoto obrazovanie v Ontario instrument za brutalna podmyana na detskoto saznanie 101997 11 33


zmei15


9 ян. 2018 | 21:28Велева, този път си права.Мисля ,че не само християните в България мислят по този начин.Не ми се вярва мюсулманите да хукнат да се обявяват за третополови.А внукът на Боко няма да го пита дали му е дядо или баба защото то е ясно.Боко подкрепи декларацията.Боко е по паспорт мъж ама се държи като жена.Мени си мнението по 5 пъти на ден.Явно го пере критическата.С един си ляга с друг става и обществото все не е наясно с кой акъл е горкия ни Министър Председател.Само на мен ли ми се струва,че е третополов? А иначе третия пол в България си има име.То е ГЕРБ!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.