По ирония на съдбата, една от най-трудните за избиране дамски обувки е сандалът

Истината е, че не всеки тип сандали стоят еднакво добре на всеки

Дамски обувки за лятото - как да си изберем сандали

557 | 30 март 2022 | 13:30

Тук оказват влияние височината на сандала, стилът и неговото оформление, както и удобството, което той предлага (все пак е предназначен за ходене, а не за за да стои на някой рафт за украса)


Изборът на дамски обувки е труден, най-вече защото всяка жена иска да изглежда добре. И тъй като външният вид винаги е от значение, всяка една покупка ни отнема безумно много време.

 

По ирония на съдбата, една от най-трудните за избиране дамски обувки е сандалът. Колкото и да ни се струва, че взимаме това решение бързо и с лекота, фактите говорят съвсем друго.

 

Какво да гледаме при избор на сандали

 

Истината е, че не всеки тип сандали стоят еднакво добре на всеки, колкото и да ни се иска да беше обратното. Ето защо, всяка жена трябва да научи кое ѝ отива най-много, така че да извади на яве най-доброто от себе си.

 

Тук оказват влияние височината на сандала, стилът и неговото оформление, както и удобството, което той предлага (все пак е предназначен за ходене, а не за за да стои на някой рафт за украса).

 

Моделът според личностните особености

 

Дори и ако сте слаба, ако имате по-пълни крака и едри глезени, сандалите с каишки не са добро решение. Каишките се впиват в плътта, създавайки илюзията, че краката ви са още по-едри.

 

Това се засилва особено много ако сте изгорели и почервенели от слънцето. Дамите с по-пълна фигура в областта на краката биха изглеждали най-привлекателни ако заложат на еспадрили с платформи и по-малко каишки.

 

Ако пък сте дребно миньонче, препоръчително е да избягвате каишки около глезена, тъй като този тип закопчалки визуално отрязват фигурата и създават усещането за още по-нисък ръст, дори и ако са с ток.

 

Твърде високите дами понякога избягват напълно токчетата и патформите, тъй като се страхуват, че това ще допринесе да изглеждат още по-високи. Вместо това, те залагат на плоски и тънки подметки. Това, обаче, е грешно.

 

Пълната липса на ток и плоските подметки създават усещане, че човек е по-тромав, което ще допринесе да изглеждате не само много висока, но и тежка и неграциозна.

 

Ако пък, имат твърде слаба фигура и телосложение, сандалите с максимално тънка подметка и тънки каишки са точно за вас, тъй като ще ви направят по-пищна и с по-привлекателни форми.

 

Изобщо, изборът на дамски сандали е много труден, да не говорим, че и цената е не малко важна като фактор. Ако искате да разгледате някои наистина качествени и примамливи модели, можете да направите това на Stemanelli.com

 


От категорията

Панайот Панайотов и Кичка Бодурова се скараха заради концерт в Бургас

Панайот Панайотов и Кичка Бодурова се скараха заради концерт в Бургас-1656577255.png

Панайотов обясни, че преди месец и половина получил покана за участие във ...

30 юни 2022 | 11:17

И Лена Бориславова се появи с огромна цепка на роклята, втрещи министрите на заседание в МС

 Лена Бориславова се появи с огромна цепка на роклята-1656499233.jpg

Облеклото й е поредната провокация от страна на неопитните представители на ПП, ...

29 юни 2022 | 13:40

Меган се набърка в политиката, защити правото на аборт: И Хари е гневен на Върховния съд в САЩ

Меган се набърка в политиката, защити правото на аборт: И Хари е гневен на Върховния съд в САЩ-1613742384.jpg

По думите на херцогинята никой не трябва да бъде принуждаван да взема решение, ...

29 юни 2022 | 15:02

Турската звезда Ханде Йенер снима клип в костюм на български дизайнер
(Видео)

Турската звезда Ханде Йенер снима клип в костюм на български дизайнер-1656567860.jpg

След Ажда Пеккан, Фатих Осман облече и турската модна икона

30 юни 2022 | 08:43