Ако едно дете преживее стрес, свързан с грижата за зъбите, това лесно може да остави дългосрочни следи в съзнанието на малчугана

Едни от най-търсените са комплектите за пътуване със стикери на героите от Замръзналото кралство

Детски комплекти за здрави зъби

515 | 2 апр. 2022 | 11:02

За децата грижата за зъбите и ходенето на зъболекар винаги са били особени преживявания, съпътствани с много емоции, които, за съжаление, не винаги са положителни


За децата грижата за зъбите и ходенето на зъболекар винаги са били особени преживявания, съпътствани с много емоции, които, за съжаление, не винаги са положителни.

 

Ако едно дете преживее стрес, свързан с грижата за зъбите, това лесно може да остави дългосрочни следи в съзнанието на малчугана. Ето защо е препоръчително да се направи всичко възможно за да може поддържането на оралната хигиена да се свързва с нещо позитивно и приятно.

 

А какво може да донесе повече положителни емоции на едно хлапе от образите на неговите любими анимационни герои?

 

Добро настроение и положителни емоции

 

Едно от топ предложенията на аптека Медея (вижте на AptekaMedea.bg) са подаръчните комплекти за пътуване за деца. Макар че се предлагат различни съчетания и възможности, едни от най-търсените са комплектите за пътуване със стикери на героите от Замръзналото кралство.

 

Към тези комплекти се включва четка за зъби Oral-B, която е считана за една от най-добрите на пазара. Моделите на Oral-B Vitality Frozen са създадени специално за деца, а основната им цел е да превърнат миенето на зъби в истинско удоволствие за най-малките.

 

Четката за зъби Oral-B Vitality Frozen се предлага с 4 стикера с любимата ледена тематика. Стикерите се поставят около основата на дръжката на четката за зъби, така че детето ви няма да има търпение да измие зъбките си, а това е основата на един прекрасен навик.

 

Специално създадени за ползване при пътуване

 

Всички ние знаем колко може да бъде трудно пренасянето на аксесоарите за лична хигиена и козметика когато пътуваме извън града. Това се отнася не само за нашите четки и пасти за зъби, но, разбира се, и тези на нашите деца.

 

За да можем да ги пренасяме лесно, чисто и безопасно, без риск от замърсяване, комплектите се снабдени със специална опаковка, в която се поставят, а когато пристигнете във вашата вила, хотел или друго място, на което отсядате, четката за зъби ще може да се държи върху своята специална поставка.

 

Тя е компактна, но стабилна и позволява да поставите четката върху рафтчето в банята, без да се налага тя да се допира до каквото и да било друго там, което съответно ще ви спести риска от замърсяване.

 


ОЗК

От категорията

Евростат: 37% от българите не са могли да свържат двата в края на 2021 г.

Евростат: 37% от българите не са могли да свържат двата в края на 2021 г.-1651389615.jpg

Най-висок е показателят във Финландия, като цели 43,7 на сто от финландците не ...

29 юни 2022 | 13:29

Блумбърг: Русия е в дефолт по външния си дълг за първи път от 1918 г.

Блумбърг: Русия е в дефолт по външния си дълг за първи път от 1918 г.-1646062070.jpg

Според финансовия министър Антон Силуанов САЩ и ЕС създават изкуствени прегради ...

27 юни 2022 | 09:43

Отстъпка от 25 стотинки срещу риск от изтичане на лични данни?

Отстъпка от 25 стотинки срещу риск от изтичане на лични данни?-1649741864.jpg

От Асоциацията също така предупреждават, че е необходимо да се положат ...

30 юни 2022 | 12:31

Инж. Севдалин Желев: Без топлофикациите цената на отоплението ще е непосилна

Инж. Севдалин Желев: Без топлофикациите цената на отоплението ще е непосилна-1647599489.jpg

Инвестираме в модерни когенератори, които произвеждат енергия от природен газ. ...

30 юни 2022 | 10:47