Необходими продукти
За 1 порция
50 г ягоди
100 г айсберг (може и зелена салата)
50 г спанак
15 г рукола
15 стръкчета пресен босилек
25 г карамелизирани бадеми (може и орехи или фъстъци)
50 г прясна моцарела (на късчета или натрошена)
За дресинга:
50 мл тъмно балсамико
1 с.л. мед
2 с.л. зехтин
Разбъркайте балсамикото, меда и зехтина, докато се получи хомогенна смес.
Начин на приготвяне
1. Айсбергът, спанакът и руколата се измиват, подсушават и се разбъркват с листата босилек и измитите и нарязани на четвъртинки ягоди.
2. Поръсват се с бадемите и натрошената прясна моцарела и се овкусяват с дресинга.