Необходими продукти
1 кг рагу от сьомга
соев сос
девисил
черен пипер
сол
Начин на приготвяне
1. Рагуто от сьомга се нарязва на парчета.
2. В загрят тефлонов тиган се изсипва рибата без мазнина (тя сама си пуска мазнина). Парчетата се обръщат внимателно, за да се запържат от двете страни. В зависимост от дебелината им и силата на котлона пърженето продължава не повече от 5-8 минути.
3. Парчетата риба се напръскват със соев сос и се обръщат още веднъж в тигана, докато придобият тъмнозлатист цвят. Пърженето със соевия сос продължава 1-2 мин.
4. На дъното н а една чиния се слага девисил (по-добре да е пресен) и се изсипва рибата от тигана със соса от пърженето. Поръсва се с черен пипер. Гозбата е проста и вкусна и върви с бяло вино или бира.