Защо да носите оригинални чорапи? Сн. Pixabay

Носенето на цветни и оригинални аксесоари е начин да изразите своята индивидуалност

Защо да носите оригинални чорапи?

3869 | 29 юни 2022 | 15:43

Ако търсите начин да добавите оригинален щрих към облеклото си и да привлечете вниманието, то тогава задължително добавете Happy Socks чорапи в гардероба си


Има много начини да освежите ежедневното си облекло с аксесоари и цветни дрехи, но тази пролет шарените чорапи са най-модерния начин да създадете една оригинална цветна визия. Ако търсите начин да добавите оригинален щрих към облеклото си и да привлечете вниманието, то тогава задължително добавете Happy Socks чорапи в гардероба си.


Как носенето на Happy Socks ви придава индивидуалност?
Носенето на цветни и оригинални аксесоари е начин да изразите своята индивидуалност, без да се налага да преобразявате изцяло гардероба си. И най-семплият тоалет, комбиниран с подходящи аксесоари, придобива съвсем различен вид. Шарените чорапи на Happy Socks в ярки цветове, дръзки щампи и картинки са идеалният начин да придадете колорит на едноцветни облекла и по-този начин без думи да изкрещите - Аз съм различен, модерен, оригинален и обичам смелите комбинации.

Happy Socks разчупва леда
Цветните детайли, като чорапите Happy Socks са страхотен трик за разчупване на леда, тъй като изразяват детска непринуденост и свободен дух. Представете си, че посещавате събитие, на което присъстват непознати за вас хора. Ако един от тези хора, е с по-разчупено облекло, или носи аксесоари като забавни чорапи например, най-вероятно бихте избрали да заговорите първо него, защото изглежда по-приятелски настроен.


Сигурно сте забелязали, че когато носите дрехи в ярки цветове, децата се заглеждат повече във вас. Това всъщност не важи само за децата, те просто не се притесняват да покажат ярко своя интерес.


Студените тонове и прекалено сериозните дрехи карат хората около вас да се чувстват по-въздържани или да губят увереност да се приближат. Този тип облекло изразява дистанция и суров вид. Естествено има случаи, в които няма как да избегнем етикета, но винаги може да разчупим малко сериозното облекло с чифт  Happy Socks, например.


Как да носите чорапите Happy Socks?
Смесицата от стилове и смелите комбинации от цветове са на мода. И през този сезон ще се натъкнете на стилови комбинации, индивидуален дизайн и нарушаване на правилата за съчетаване на цветове. Правилото е, че няма правила. 

 


Ако в офиса ви се налага да носите официален костюм, но по-душа сте бохем, чорапите Happy Socks са идеални, за да добавите индивидуализъм, без да нарушавате етикета. 


В ежедневието, цветнита чорапи се комбинират чудесно с маратонки и кецове, като класическите модели на Converse например, които са ниски и позволяват на чорапите да привличат вниманието. Може да закупите тези култови маратонки бързо и лесно тук: https://www.obuvki.bg/converse.html


Цветни чорапи на райета, в комбинация със сандали на ток са страхотен начин да придадете цвят на едноцветна къса рокля например. 
Носете забавни чорапи  Happy Socks с картинки и анимации под пиратски дънки или подгънат модел mum jeans. 


С каквито и дрехи да носите забавните чорапи, не ги крийте, времето на скритите чорапи в обувката отмина, сега е време да ги показваме.

Изберете цветове, креативност и весело настроение с Happy Socks
Happy Socks са за всеки, който счита, че животът никога не е прекалено цветен. Принципът на Happy Socks е, че истинското щастие се дължи на свободата да бъдеш себе си и да изразяваш своята креативност. Мисията им е да донесат щастие и цвят във всяко кътче на света - вдъхновявайки автентично себеизразяване чрез цвят, творчество и забавление. Дълги, къси, с цветя, райета, точки и забавни щампи, Happy Socks дават свобода на вашето въображение.


От категорията

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд-1654587709.png

Бургазлийката влиза в актьорския състав на филма Fairyland, в който режисьорски ...

18 авг. 2022 | 11:33

Йорданският принц Хюсейн се сгоди! Избранницата му не отстъпва по красота на кралица Рания

Кралица Рания със сина си и годеницата му
Сн. Туитър-1660830944.png

28-годишната Раджуа Халед Ал Саиф е завършила архитектура в Съединените ...

18 авг. 2022 | 16:54

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”-1660837720.jpg

Първото интервю, част от филма, ще бъде излъчено в предаването “Изотопия” по ...

18 авг. 2022 | 18:48

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица
(Галерия)

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица-1660834717.jpg

звънземни ли са създали културата на „Сансиндуей“? Къде се намира най-дългият ...

18 авг. 2022 | 17:58