Как да избираме столове за офиса

Седенето продължително време би могло да доведе до множество здравословни проблеми

Офис столове и защо толкова да внимаваме, когато ги избираме

432 | 2 апр. 2022 | 11:08

Когато избирате обзавеждането за вашия офис, трябва да се съобразите с няколко основни неща. Едно от тях е пряко свързано с класа мебели


Знаете, че седенето продължително време на стол би могло да доведе до множество здравословни проблеми. Това важи с пълна сила единствено за онази мебел, която не е качествена и не осигурява на тялото удобство и комфорт.

 

Днес сме планували да ви разкажем малко повече за познатите на всички офис столове и защо е нужно толкова много да внимаваме, когато сме решил ида инвестираме в конкретна мебел.

 

Преди това обаче искаме да ви насочим вниманието към един от доказаните онлайн магазини, в които наистина си струва да инвестирате своите пари. Имахме възможността да се сблъскаме отблизо с Antares-bg.net и да се уверим в качеството на мебелите, които достигат до крайния потребител. Ако се нуждаете от красив и функционален стол, то от това място бихте могли да си го набавите.

 

С какво да се съобразим при избора на офис столове

 

Когато избирате обзавеждането за вашия офис, трябва да се съобразите с няколко основни неща. Едно от тях е пряко свързано с класа мебели. За предпочитане е да заложите на ергономичен  клас, тъй като те са предназначени за продължително седене в тях.

 

Производителите са се погрижили за това да постигнат дизайн, който не просто да укрепва позата, но и да не позволява на гръбнака да получи изкривяване. Независимо от това колко време прекарвате в седнало положение, вие със сигурност ще чувствате комфорт и удобство.

 

Допълнителните функции като регулиране височината на седалката също са много важни. Нека все пак да не забравяме, че всеки човек е с различен ръст. Когато сядаме в чужд стол обикновено първото, което правим, е да настроим височината на седалката. Това е така, защото нашите физиологични дадености се отличават от тези на останалите.

 

Кои са допълнителните екстри при направата на този вид мебели

 

Както и сами ще се убедите, на пазара се предлагат наистина разнообразни модели офис столове. Някои от тях са изключително семпли и липсват почти всякакви допълнителни екстри. Други са отрупани с всевъзможни функции, като люлеещ механизъм, регулиране на подлакътници, допълнителна облегалка за главата и т.н.

 

Важно е да пробвате предварително стола и едва след това да преминете към инвестиция. Не ви съветваме да инвестирате в мебел, която сте избрали единствено заради красивия й дизайн. Това в никакъв случай не бива да ви подлъгва.

 

За да не се окажете разочаровани и още от първия път да успеете да откриете подходящ за вас стол, ние ви предлагаме да посетите онлайн магазина Antares-bg.net. Там разнообразието е на световно ниво, а цените конкурентно ниски.

 


ОЗК

От категорията

Евростат: 37% от българите не са могли да свържат двата в края на 2021 г.

Евростат: 37% от българите не са могли да свържат двата в края на 2021 г.-1651389615.jpg

Най-висок е показателят във Финландия, като цели 43,7 на сто от финландците не ...

29 юни 2022 | 13:29

Блумбърг: Русия е в дефолт по външния си дълг за първи път от 1918 г.

Блумбърг: Русия е в дефолт по външния си дълг за първи път от 1918 г.-1646062070.jpg

Според финансовия министър Антон Силуанов САЩ и ЕС създават изкуствени прегради ...

27 юни 2022 | 09:43

Отстъпка от 25 стотинки срещу риск от изтичане на лични данни?

Отстъпка от 25 стотинки срещу риск от изтичане на лични данни?-1649741864.jpg

От Асоциацията също така предупреждават, че е необходимо да се положат ...

30 юни 2022 | 12:31

Инж. Севдалин Желев: Без топлофикациите цената на отоплението ще е непосилна

Инж. Севдалин Желев: Без топлофикациите цената на отоплението ще е непосилна-1647599489.jpg

Инвестираме в модерни когенератори, които произвеждат енергия от природен газ. ...

30 юни 2022 | 10:47